Adamlar yapmış vallahi hocam, ey beta dan daha iyi performans sergiliyor, temaları da gayet akıcı. Sonunda canavar eski haline döndüRica ederim hocam, keyifle kullanın![]()
Benimde kullandığım romlar içerisinde en beğendiğim rom bu oldu hocamAdamlar yapmış vallahi hocam, ey beta dan daha iyi performans sergiliyor, temaları da gayet akıcı. Sonunda canavar eski haline döndü![]()
Hocam Chrome bile hızlandı, uygulamalar daha seri çalışıyor, birkaç güne de pil durumu ortaya çıkar, şuan favori benim deBenimde kullandığım romlar içerisinde en beğendiğim rom bu oldu hocam
hocam şu alttaki çubuk bu romda mevcutmu benim için önemliHocam Chrome bile hızlandı, uygulamalar daha seri çalışıyor, birkaç güne de pil durumu ortaya çıkar, şuan favori benim de![]()
Deneyim nasıl hocam? Benim iyi gidiyordu bayağı ama çift sim takıca 1.5-2 saat düştü süre.Son fw yükledim çözüldü
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakmayın görmemişim hocam.hocam şu alttaki çubuk bu romda mevcutmu benim için önemliResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.