Eu romdan hiçbir farkı yok.Eu rom kadar stabil değil.Günlük kullanıma uygun ama ben eu romu tercih ederdim.Çünkü ne ayarlarda ne başka yerde eski one os sürümlerinde bulunan bazı arayüzdeki farklılık bu kez yok.Kullanan arkadaşlar varmı stabilize nasıl günlük kullanım için uygun mu geçmeye değer mi
Teşekkür ediyorum bilgi için o zaman eu rom stabile devam edelim..Eu romdan hiçbir farkı yok.Eu rom kadar stabil değil.Günlük kullanıma uygun ama ben eu romu tercih ederdim.Çünkü ne ayarlarda ne başka yerde eski one os sürümlerinde bulunan bazı arayüzdeki farklılık bu kez yok.
Kullanan var mı acaba nasıl ?21.10.3 sürümünü de var oldukça stabil çalışıyormuş günlük kullanım için uygunmuş.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
21.11.3 versiyonu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanan var mı acaba nasıl ?21.10.3 sürümünü de var oldukça stabil çalışıyormuş günlük kullanım için uygunmuş.
21.11.3 versiyonu