- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Platina/Courbet
- Konular
- 207
Nasıl bir hata alıyorsunuz?zaten Mi 8 lite kullanıyorum. hata dediği için sordum. bilgi için teşekkür
Nasıl bir hata alıyorsunuz?zaten Mi 8 lite kullanıyorum. hata dediği için sordum. bilgi için teşekkür
Şimdi değil bugün inşallah denecemNasıl bir hata alıyorsunuz?
Twrp üzerinde rom yüklerken hata 4 yazısı alıyorum. rom dosya isim jd2019 yazısı yanlış ROM indirdim. platina dosya elimde yokNasıl bir hata alıyorsunuz?
Hocam cihaza uygun farklı bir rom yüklemeyi deneyebilirsiniz, dikkatli olun cihaz soft brick olabilir.Twrp üzerinde rom yüklerken hata 4 yazısı alıyorum. rom dosya isim jd2019 yazısı yanlış ROM indirdim. platina dosya elimde yok![]()
Biliyorum farklı rom yüklemem. Gaming için hangi rom önerirsin?Hocam cihaza uygun farklı bir rom yüklemeyi deneyebilirsiniz, dikkatli olun cihaz soft brick olabilir.
Havoc-OS deneyebilirsiniz hocam. Eyüp Batuhan hocamdan aosp rom konusunda fikir alabilirsiniz.Biliyorum farklı rom yüklemem. Gaming için hangi rom önerirsin?
Amaç oyun oynamak ise en mantıklısı AOSP rom. MIUI şarj ve performans anlamında AOSP den geride lakin aşırı sade, MIUI roma geri döneceğim. İşiniz sadece oyunsa öneririm, şuana kadar en iyi oyun performansını AOSP den sonra MIUI 10 veriyor.Biliyorum farklı rom yüklemem. Gaming için hangi rom önerirsin?
MIUI 10 zaten pie var. Android 10den 9 düşürmez çünkü işlemler zor.Amaç oyun oynamak ise en mantıklısı AOSP rom. MIUI şarj ve performans anlamında AOSP den geride lakin aşırı sade, MIUI roma geri döneceğim. İşiniz sadece oyunsa öneririm, şuana kadar en iyi oyun performansını AOSP den sonra MIUI 10 veriyor.
Önerdiği için teşekkürler onu yüklemeyi düşünüyorum. Corvos os daha iyi olabilirHavoc-OS deneyebilirsiniz hocam. Eyüp Batuhan hocamdan aosp rom konusunda fikir alabilirsiniz.
Hocam hangi rom ve kernel yüklediniz bana da önerir misiniz.MIUI 10 zaten pie var. Android 10den 9 düşürmez çünkü işlemler zor.
Oyun için Custom romlar yükleyip kernel kuracam kernel bazı MIUI sürümler uyumlu değil (xda developerstan baktım)
Önerdiği için teşekkürler onu yüklemeyi düşünüyorum. Corvos os daha iyi olabilir
Hocam bana da atar mısınız romu? Bir iletişim adresi falan verseniz?Şimdi değil bugün inşallah denecem