Rom [Official] Mi 8 Lite Bliss Rom V12.12 Android Q

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam konuyu yeniden düzenledim ama orayı gözden kaçırmışım sanırım. Gapps romda gömülü yüklemesenizde olur. Kamera sorununu ben gcam ve mağadan kamera uygulaması yükleyerek çözdüm, hocam ancak bu romda kalıcı değilim. Eu stabil'e geri döneceğim. Miui da kullandığım birçok özelliğin burada olmaması beni zorluyor :)
Bana hoş geldi ama camera gcam olarak hiç verimli değil hocam. Bana da eu daha mantıklı geldi. Pil iyi gibi ama.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Save_Mi hocam, arama geldiğinde ya da yaptığımda ekrana arama ifadesi gelmiyor, ben arama yaptığımda çalmasına rağmen ekranda arama uygulamasının ekranı duruyor. Sizde de böyle mi ?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Save_Mi hocam, arama geldiğinde ya da yaptığımda ekrana arama ifadesi gelmiyor, ben arama yaptığımda çalmasına rağmen ekranda arama uygulamasının ekranı duruyor. Sizde de böyle mi ?
Evet hocam, aynı problem bende de mevcut. Ben şimdi bitirdim eu stabil kurulumunu uygulamaları ayarlıyorum. Malesef bliss rom günlük kullanıma uygun değil.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Evet hocam, aynı problem bende de mevcut. Ben şimdi bitirdim eu stabil kurulumunu uygulamaları ayarlıyorum. Malesef bliss rom günlük kullanıma uygun değil.
Hocam son sürüm eu stabil link verebilir misiniz rica etsem ? Siteye girince bu cihazdan indirilemez diyor da. Arayüzü aslında akıcı ama bu bug cidden kötü etkiliyor. Ekran sürem de iyidi hem de ama haklısınız, eu stabil daha mantıklı.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Rica ederim hocam :)
Hocam, şimdi ben dosyayı indirdim, nasıl kurmalıyım ? Her seferinde her şeyi siliyorum :( . Hangi yolları izlemeliyim sizce ? Kusura bakmayın tekrar tekrar kafanızı yoruyorum. Videolar izlesem de sürekli bir hata kaçıyor arada.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam, şimdi ben dosyayı indirdim, nasıl kurmalıyım ? Her seferinde her şeyi siliyorum :( . Hangi yolları izlemeliyim sizce ? Kusura bakmayın tekrar tekrar kafanızı yoruyorum. Videolar izlesem de sürekli bir hata kaçıyor arada.
Wipe /Advanced Wipe / Dalvik / Art cache / Data / cache / System sonrasında yeniden wipe format data yes reboot recovery sonra cihazı pc ye bağlayıp romu cihaz hafızasına atın. Hocam romu indirdiyseniz bağlantıyı bu konu üzerinden kaldıracağım karışıklık olmasın.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Wipe /Advanced Wipe / Dalvik / Art cache / Data / cache / System sonrasında yeniden wipe format data yes reboot recovery sonra cihazı pc ye bağlayıp romu cihaz hafızasına atın. Hocam romu indirdiyseniz bağlantıyı bu konu üzerinden kaldıracağım karışıklık olmasın.
İndirdim hocam, şimdi anladım, ben hep PC yerine telefona indirdiğim için, anladım hocam. Çok teşekkürler tekrardan. Eu stabile devam o zaman. Artık betanın da anlamı kalmadı. Tekrar teşekkürler, iyi geceler.

Üst Alt