- Adım
- Ferhat
- Cihazım
- Xİoami mi max 2
- Konular
- 1
Bu twrp mi 10t pro miui 13 android 12 de sorunsuz çalışıyor mu? Endonezya romu yüklü
Hayır bu sürüm A12 ile çalışmaz.Bu twrp mi 10t pro miui 13 android 12 de sorunsuz çalışıyor mu? Endonezya romu yüklü
Ben de 3.6.0 kullanıyorum uzun zamandır. Memnun olduğum için güncellemedim. Eu 12.5.8 den direk Eu 13.0.7 ye geçiş yaptım. Format data filan yapmadan sıkıntı çıkarmadı.Hayır bu sürüm A12 ile çalışmaz.
Kullandığınız sürüme uygun TWRP buradaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3.6 sürümleri genel olarak A12 ile sorun çıkarmıyor. Eski sürümler cihazın ekran kilidi şifresini tanımaz sadece onun harici 3.6 sürümleri ile sorunsuz kurulum olur. Üstte linkini verdiğim sürüm ekran kilidini de tanır.Ben de 3.6.0 kullanıyorum uzun zamandır. Memnun olduğum için güncellemedim. Eu 12.5.8 den direk Eu 13.0.7 ye geçiş yaptım. Format data filan yapmadan sıkıntı çıkarmadı.![]()
Yedekleme işleri için tam uyumlu bir TWRP görmedim henüz. A10 ile en iyi çalışan konudaki sürüm o da eksik.mi10t android 10 da düzgün çalışan bir twrp dosyası yok mu Yedek alıyor ama restore yapamıyorum.
eu room 12.0.12 kullanıyorum
kafeinsiz
Bu konudaki twrp başrılı şekilde geri yükleme işlemi yapabiliyor mu ?Yedekleme işleri için tam uyumlu bir TWRP görmedim henüz. A10 ile en iyi çalışan konudaki sürüm o da eksik.