A ayddiyar1 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Diyar Cihazım Xiaomi mi 8 se Yaş 28 Konum ERT Katılım 3 Haziran 2019 Konular 19 Mesajlar 60 Tepkime puanı 7 Puanları 8 2 Eylül 2019 #1 dün pixel experince rom kurdum ama üstene bir türlü gcam kuramadım fix modeli velan hep donuyordu çözümü varmı
dün pixel experince rom kurdum ama üstene bir türlü gcam kuramadım fix modeli velan hep donuyordu çözümü varmı
NAGİSA Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Semih Alp Ac Cihazım Mi 8 SE Yaş 25 Konum Karaman Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 8 Mesajlar 221 Tepkime puanı 149 Puanları 58 2 Eylül 2019 #2 Fix'i kaldırın Mi9se gcam'i kurun ayddiyar1' Alıntı: dün pixel experince rom kurdum ama üstene bir türlü gcam kuramadım fix modeli velan hep donuyordu çözümü varmı Genişletmek için tıkla ... Oyla: Oyla 0 Downvote
Fix'i kaldırın Mi9se gcam'i kurun ayddiyar1' Alıntı: dün pixel experince rom kurdum ama üstene bir türlü gcam kuramadım fix modeli velan hep donuyordu çözümü varmı Genişletmek için tıkla ...
A ayddiyar1 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Diyar Cihazım Xiaomi mi 8 se Yaş 28 Konum ERT Katılım 3 Haziran 2019 Konular 19 Mesajlar 60 Tepkime puanı 7 Puanları 8 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 NAGİSA' Alıntı: Fix'i kaldırın Mi9se gcam'i kurun Genişletmek için tıkla ... tamam denicem Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Eylül 2019 NAGİSA' Alıntı: Fix'i kaldırın Mi9se gcam'i kurun Genişletmek için tıkla ... teşekküler hocam çalıştı Son düzenleme: 2 Eylül 2019 Oyla: Oyla 0 Downvote
NAGİSA' Alıntı: Fix'i kaldırın Mi9se gcam'i kurun Genişletmek için tıkla ... tamam denicem Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Eylül 2019 NAGİSA' Alıntı: Fix'i kaldırın Mi9se gcam'i kurun Genişletmek için tıkla ... teşekküler hocam çalıştı