Yardım OEM kiliti kapalı ve açılmıyor (Bootloader sorunu)

Mi note 3

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fərəc
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Merhaba arkadaşlar.Benim Mi note 3 telefonumda oem kilit devre dışı ve açılmıyor.Telefonum Global Stabil sürüm en son versiyon miui 9.6.2.Ayrıca unlocked phone hiç bir sıkıntısı yok (Güncellemeler dısında ).Bu sitede baktım bootloader kilit açılması icin mi hesabı,windows 64 bit ve bir de china rom lazım ve global sürüm olunca bootloader açma işlemi % 50 de kalıyor peki benin telefon global sürüm olunca bootloader açık mıydı çünkü bootloaderi kapatmış ola bilirler.Türkçemde sorun varsa özür dilerim (Türkiye vatandaşı değilim)

Teşekkürler

Ekli dosyalar

• screenshot_0_1534970643679.jpg
    screenshot_0_1534970643679.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 170
  • Screenshot_2018-08-26-21-05-08-673_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-08-26-21-05-08-673_com.android.settings.png
    136,7 KB · Görüntüleme: 167

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
Yazılı veya görsel bi içerik var mi nasil yapmam gerektiği konusunda.? Xiaomi cihazlarda bu işlemlere henüz yabancıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarda da yazmıştım benim cihazın bl açık gözüküyor ama yükleme yapamıyorum

MIUI 10'u indir. Telefona at. Güncelleme yaptığın yerden sağ üstte üç noktaya tıkla. Güncelleme dosyasını seç de ve bu indirdiğin dosyayı göster.

Oyla:

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
MIUI 10'u indir. Telefona at. Güncelleme yaptığın yerden sağ üstte üç noktaya tıkla. Güncelleme dosyasını seç de ve bu indirdiğin dosyayı göster.
Teşekkür ederim. İndiriyor deneyip sonuçları yazacağım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
china falan gerek yok, her romda kilidi acabilirsin, acamiyorsan usb driverlarinda sorun vardir telefonda degil

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşın cihazı "fake unlock" yanlış yönlendiriyorsunuz. Fake Unlock ne demek biliyor musunuz?

Oyla:

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Arkadaşın cihazı "fake unlock" yanlış yönlendiriyorsunuz. Fake Unlock ne demek biliyor musunuz?
Ss yüklemeye çalıştım ama yukleyemedim. Nomig66 arkadaşın verdiği linktekini indirip denedim ve miui 10 sürümüne geçti. Ama ilk kurulum ekraninda bl kısmı çıktı ve wifi vaglanmadan telefon açılmıyordu üstelik wifi kısmında klavyede açılmıyordu. Micold şifre sorduğu kisimda wifi şifremi yszarak kopyala yapıştır ile wifi agima baglandim ve kurulum işleminden sonra miui 10 sürümüne geçti ♥️ gayet güzel şimdilik bakalım. Onceki sürümde bir iki saatte bir 3 ila 5 saniye arasi donma oluyordu o yüzden birazda miui 10 sürümüne geçmek istedim.
Extra; ayrıca ayarlar kismindan bölgeyi hindistan (india) seçerseniz kilit ekranı kısmına face id geliyor. Yüz tanima ile kilit acma bilginiz var mı bilmiyorum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ss yüklemeye çalıştım ama yukleyemedim. Nomig66 arkadaşın verdiği linktekini indirip denedim ve miui 10 sürümüne geçti. Ama ilk kurulum ekraninda bl kısmı çıktı ve wifi vaglanmadan telefon açılmıyordu üstelik wifi kısmında klavyede açılmıyordu. Micold şifre sorduğu kisimda wifi şifremi yszarak kopyala yapıştır ile wifi agima baglandim ve kurulum işleminden sonra miui 10 sürümüne geçti ♥️ gayet güzel şimdilik bakalım. Onceki sürümde bir iki saatte bir 3 ila 5 saniye arasi donma oluyordu o yüzden birazda miui 10 sürümüne geçmek istedim.
Extra; ayrıca ayarlar kismindan bölgeyi hindistan (india) seçerseniz kilit ekranı kısmına face id geliyor. Yüz tanima ile kilit acma bilginiz var mı bilmiyorum

Hocam galiba riski anlatamadım... Bootloader kilidiniz resmi olarak açılmamış. Bu durumda eğer kilidi kapatmaya çalışırsanız cihazınız brick olacaktır ve kilit kapalı görüneceği için EDL dışında bir seçeneğiniz kalmayacaktır. Yani ya cihazı açarak testpoint yapmanız ya da servise göndermeniz gerekecektir. Bu nedenle bir an önce cihazınızın bootloader kilidini resmi yöntemi kullanarak açın. Romlar arasında geçiş yaparken de her hangi bir aksilik yaşanması ve cihazınızın brick olması durumunda aynı sorunla karşılaşırsınız. Bunun dışında cihazınızı normal olarak kullanmanızda her hangi bir sakınca yok.

Oyla:

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Hocam galiba riski anlatamadım... Bootloader kilidiniz resmi olarak açılmamış. Bu durumda eğer kilidi kapatmaya çalışırsanız cihazınız brick olacaktır ve kilit kapalı görüneceği için EDL dışında bir seçeneğiniz kalmayacaktır. Yani ya cihazı açarak testpoint yapmanız ya da servise göndermeniz gerekecektir. Bu nedenle bir an önce cihazınızın bootloader kilidini resmi yöntemi kullanarak açın. Romlar arasında geçiş yaparken de her hangi bir aksilik yaşanması ve cihazınızın brick olması durumunda aynı sorunla karşılaşırsınız. Bunun dışında cihazınızı normal olarak kullanmanızda her hangi bir sakınca yok.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgi için. En kısa zamanda bl için başvuru yapacağım

Oyla:
Üst Alt