Yardım OEM Kilidi ve Bootloader Kilidi Sorunu

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Arkadaşlar oem kilidi ve usb hata ayıklamayı açıyorum ancak çıkıp geri girdiğimde sadece usb hata ayıklama açık kalıyor fastboot moda alıp bağlıyorum ancak hangi miunlock ile denersem deneyeyim cihazı görmüyor. Bir tanesi gördü o da %50'de aygıt doğrulanamadı diyor ve kırmızı uyarı veriyor bir türlü kilidi açamadım ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim forumda ve xiaomi'de yeni olduğum için konuyu buraya açıp açamayacağımı bilmiyorum hemen dalmak zorunda kaldım, şimdiden teşekkürler.

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
oem kilidi bende de sürekli öyle oluyordu. tekrar tekrar deneyince aktifleştirirken uyarı vermesi lazım ekranda. o uyarıdan sonra açılıyor. yani oem kilidini aktifleştirip ekrandan çıkmadan pasif yap, tekrar aktifleştir. birkaç kez böyle dene. tiki yeşil olurken uyarı vermiyorsa olmuyordur. cihazı yeniden başlatıp yap bunları falan. bug var o kısımda sanırım. bazen tek seferde de oluyor ama bende de ilk denemede olmamıştı.

O kısmı çözdüm sağolun dediğiniz gibi yapınca oldu ancak mi kilit durumu kısmına hesap ekle diyorum başarılı diyor sonra bir daha tıklanabiliyor ve her seferinde kabul iptal seçenekleri geliyor imei vs görülebilir diye fastboot geçiyorum bağlıyorum press any key to shutdown yazıyor bu seferde

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
O kısmı çözdüm sağolun dediğiniz gibi yapınca oldu ancak mi kilit durumu kısmına hesap ekle diyorum başarılı diyor sonra bir daha tıklanabiliyor ve her seferinde kabul iptal seçenekleri geliyor imei vs görülebilir diye fastboot geçiyorum bağlıyorum press any key to shutdown yazıyor bu seferde
o kısmı bir kez kayıt yapınca oluyor. sonra unlock süresi almışsanız onun bitmesini bekleyeceksiniz. bitmişse de işlemi yapabilirsiniz.

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
o kısmı bir kez kayıt yapınca oluyor. sonra unlock süresi almışsanız onun bitmesini bekleyeceksiniz. bitmişse de işlemi yapabilirsiniz.
Hocam tekrar'dan sağolun anladım dediğinizi ancak az önce cihazı bağlamayı başardım fakat bu kez de cihazın kilidi zaten açık diyip cihaz doğrulaması kısmı çarpı işareti oldu ve çıkarıp tekrar taktığımda yine press any key to shutdown hatası aldım gerçekten bu cihazın olayını anlamadım detaylıca yardımcı olur musunuz?

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Hocam tekrar'dan sağolun anladım dediğinizi ancak az önce cihazı bağlamayı başardım fakat bu kez de cihazın kilidi zaten açık diyip cihaz doğrulaması kısmı çarpı işareti oldu ve çıkarıp tekrar taktığımda yine press any key to shutdown hatası aldım gerçekten bu cihazın olayını anlamadım detaylıca yardımcı olur musunuz?
şu an ben de hatırlayamıyorum. eksta bir işlem yapmamıştım. küçük bir google araştırmasıyla direkt yapmıştım. güvenlik uygulamasıyla bir tam temizlik yapın, telefonu kapatıp açın. bazen işe yarıyor böyle durumlarda. sonra baştan usb hata ayıklamasını açın, oem kilit zaten etkin olması lazım kapatmadıysanız. fastboot modunda bağlayıp tekrar deneyin. unlock etmek için süre almıştınız değil mi? süresi doldu mu?

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Henüz cihazı alalı 1 hafta oldu ve kilit başvurusunu yapalı da 3-4 gün olmuştur ancak sonraki günlerde sürekli hesap ekle demiştim başvuru süresi uzuyor mu öyle yapınca?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zenex hocam bir de siz sorunuma bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Arkadaşlar rica ediyorum şu konuyu çözelim artık deli olacağım yahu.

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
mi unlock programından sürücü güncelle olacaktır

Güncelledim ancak bu seferde direkt görmüyor siyah ekrana geçmiyor sadece fastboot ekranında kalıyor yani telefonu görüyor ses var ama program görmüyor yani device not connected mı ne öyle bir şey diyor driver yüklüyor ama mi driver install falan bişeyler diyor hemen gidiyor o pencere sonra başka usb portuna takınca direkt siyah ekrana geçiyor orada da press any key to shutdown yazıyor.

Oyla:

Kıdemli Komando

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdi Erkoç
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Hocam yaşadığınız sorunları bende yaşadım ve şu şekilde çözdüm. Telefonu fastboot modda pcye bağladığınızda pcde aygıt yoneticisine girin. Telefonu 'android phone' olarak gördüğünden emin olun. Öyle görmüyorsa driverlar doğru yüklenememiştir. Eğer android phone olarak görmesine rağmen mi unlock telefonu algılamıyorsa( ki bende öyle oldu) başka bir pcde deneyin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Arkadaşlar başka pc yok elimde ve sorun devam ediyor bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Oyla:
Üst Alt