- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Teşekkürler.. Sağolun...Rica ederim hocam. Bol kredi biriktirmeler diliyorum.
Teşekkürler.. Sağolun...Rica ederim hocam. Bol kredi biriktirmeler diliyorum.
Çok güzel bir uygulama. Bana en kötü haftada bir anket yolluyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gereksiz 1 yıldır anket gelmedi.
Google Tarafından Hile var. İlk başta yüklüyorsun ortalama 6 ay kadar kullanıyorsun. ayda ortalama 6-7-8 anket geliyor. 6. aydan sonra ayda 2 anket anca geliyor nadirende 3 anket. ben 1 senedir kullanıyorum 60 anket 34.42 toplamışım. harcadım tabikide. kalan 3.27
Baştan alıştırıyorlar hocam 6-7-8 ankete sonra 2-3 tane gelince yetmiyorSenin ki buldun da arıyorsun gibi bir şey oldu hocam daha ne istiyorsun
Selametle
Bende bir kesildi 3 aydır 0 anket.
Ayarlar - Yüklü Uygulamalar - Google Ödüllü Anketler den otomatik başlat aktif, diğer izinlerin hepsi aktif, Bildirimler aktif, Pil tasarrufu kısıtlama yok seçin. programın içinden ayarlardan google konum geçmişi aktif olmalı. Yaş Cinsiyet Konum bilgileriniz boşsa doldurun. ben yaşım gereği 35-44 kullanıyorum. ne kadar etkisi vardır bilemem gerçi. ama en azından ayda 2 anket geliyor. ara ara programa girin anketler süreli gelmektedir. bildirim yapmasada kontrol etmenizde fayda var. Misal 22 kasım da en son anketim gelmiş bildirim gelmedi öylesine kontrole girdim 2 tane anket geldi. 1. 0,34 tl 2. 0,28 tl.artık anket gelmiyor.