28 saattir hangi uygulamaları kullandınızek olarak battery guru kullan sonuçlar çok iyi 28 saattir kullanıyorum batarya şuan %83 de
Normal kullanım da gereken uygulamalar28 saattir hangi uygulamaları kullandınız
Maşallah MaşallahNormal kullanım da gereken uygulamalar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şarj konusunda AOSP A12 romların hepsi çok iyiek olarak battery guru kullan sonuçlar çok iyi 28 saattir kullanıyorum batarya şuan %83 de
Hocam, Google dışında bir şey kullanmamışsınız, bu durumda 6-7 gün de alabilirsiniz. Ben her gün en az 2 saat WA kullanıyorum, görüntülü, sesli ve yazılı, Tapatalk yaklaşık 12-15 saat ve bu her ikisinin bildirimleri kapalı ekranı açmakta, bunun dışında tarayıcıyı, bir çok uygulamayı kullanıyorum ve günde yaklaşık yarım saat telefon görüşmesi yapıyorum ve benim Bataryam yaklaşık 36 saat gidiyor... Yani kısacası bana batarya süresi önemli değil, önemli olan RR deki gibi bol özelleştirme, Ancient de bunu gördüm, Nusantara da göremedim/bulamadım, Siz de açtığınız ve kullandığınızı söylediğiniz Nusantara da hiç SS lere yer vermemişsinizAn itibari ile Nusantara Rom batarya testi 3. güne girdi batarya kullanımı ve batarya testi sonucu aşağıdaki gibidir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Skorpi üstad batarya süresi 3. günde bu durumda.
Hocam, Google dışında bir şey kullanmamışsınız, bu durumda 6-7 gün de alabilirsiniz. Ben her gün en az 2 saat WA kullanıyorum, görüntülü, sesli ve yazılı, Tapatalk yaklaşık 12-15 saat ve bu her ikisinin bildirimleri kapalı ekranı açmakta, bunun dışında tarayıcıyı, bir çok uygulamayı kullanıyorum ve günde yaklaşık yarım saat telefon görüşmesi yapıyorum ve benim Bataryam yaklaşık 36 saat gidiyor... Yani kısacası bana batarya süresi önemli değil, önemli olan RR deki gibi bol özelleştirme, Ancient de bunu gördüm, Nusantara da göremedim/bulamadım, Siz de açtığınız ve kullandığınızı söylediğiniz Nusantara da hiç SS lere yer vermemişsiniz
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk