Yardım Note9 Pro bootloader sorunu?

Arslaner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v12.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note9 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar lütfen bilgisi olan kardeşlerim yardımcı olsun. Benim şimdi Yurtdışı note9 pro 128GB telefonum var ve imei süreleri doldu imei repair yapmak içinde bootloader kilidini açmak gerekiyormuş. Fakat imei gittiği için şebeke yok ve bootloader kilidini açmak için şebek gerekiyormuş bu sorunu nasil cözebilirim. Bu konularda pek iyi değilim yardimci olursaniz minnettar olurum. Sim kartini baska cihaza takip mi hesabi açarken o şekilde onaylatsak geçerli olurmu veya nasil yapabilirim lutfen yardim edin iyi forumlar...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arslaner, Linkten destek alabilirsiniz...

Oyla:

Arslaner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
9 pro
Konular
1
Arslaner, Linkten destek alabilirsiniz...

Bu aralar bütçem biraz kisitli bilen kişiler yardim etsin ona gore yapiyim diye yazmiştim yinede ulaşiyim bir şekilde halletmeye calisiyim destek veren arkadasla onun disinda bilgisi olanlar yazabilir :)

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Arslaner, keşke bu kadar beklemeseydiniz. Artık yapacak bir şey kalmamış. Ücretli onarım dışında bildiğim kadarıyla yapacak tek şey Kıbrıs'a gitmek. :) Astarı yüzünden pahalıya gelir öylede.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu aralar bütçem biraz kisitli bilen kişiler yardim etsin ona gore yapiyim diye yazmiştim yinede ulaşiyim bir şekilde halletmeye calisiyim destek veren arkadasla onun disinda bilgisi olanlar yazabilir :)
Yapılacak işlem maalesef çok uygun fiyatlara yapılamıyor. Bu nedenle bilen biri bile bunu ücretsiz yapmaz. Geçmiş olsun hocam.

Oyla:

cantara39

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Çözüm için cihazınıza geçici şebeke verilerek bootloader kilidinin açılması lazım. Bu işlemi de bizler yapamıyoruz sadece telefoncular yapabiliyor maalesef size bir miktar masraf çıktı...

Ücretli bir şekilde geçici şebeke verildikten sonra bootloader kilidinin açılmasını ve IMEI tamirini siz de yapabilirsiniz fakat tecrübeli olmadığınızı belirtmişsiniz. Daha fazla masraf çıkartmaması için en iyisi tüm işlemler için profesyonel yardım almanız olacaktır.

Oyla:

Arslaner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
9 pro
Konular
1
Yapılacak işlem maalesef çok uygun fiyatlara yapılamıyor. Bu nedenle bilen biri bile bunu ücretsiz yapmaz. Geçmiş olsun hocam.
Anladim telefoncular yapar dimi. Birde burda nekadara yapiliyor ortalama biliyormusun kardeşim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüm için cihazınıza geçici şebeke verilerek bootloader kilidinin açılması lazım. Bu işlemi de bizler yapamıyoruz sadece telefoncular yapabiliyor maalesef size bir miktar masraf çıktı...

Ücretli bir şekilde geçici şebeke verildikten sonra bootloader kilidinin açılmasını ve IMEI tamirini siz de yapabilirsiniz fakat tecrübeli olmadığınızı belirtmişsiniz. Daha fazla masraf çıkartmaması için en iyisi tüm işlemler için profesyonel yardım almanız olacaktır.
Ben aslinda telefoncuya gittim direkt 150tl ye hallederiz imei yi dedi ama bu bootloader kilidi mevzusunu falan soylemedi yani oda biliyor şebekesinin olmadigni farkindami degil acaba yoksa bu tum işlemler o fiyata dahilmi acaba anlamadim.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Anladim telefoncular yapar dimi. Birde burda nekadara yapiliyor ortalama biliyormusun kardeşim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aslinda telefoncuya gittim direkt 150tl ye hallederiz imei yi dedi ama bu bootloader kilidi mevzusunu falan soylemedi yani oda biliyor şebekesinin olmadigni farkindami degil acaba yoksa bu tum işlemler o fiyata dahilmi acaba anlamadim.
En son 250₺ civarıydı hocam. Her telefoncu yapamaz. Biraz yazılım bilgisi yoğun olmalı açıkçası.

Oyla:

Arslaner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
9 pro
Konular
1
En son 250₺ civarıydı hocam. Her telefoncu yapamaz. Biraz yazılım bilgisi yoğun olmalı açıkçası.
Hm. Anladim bu simdi 150 dedi bana ama hic bootloader vs demedi direkt atariz imei dedi acaba işi bilmiyomu yoksa farkindami kafama takildi en kotu gidip soucam bu bootloader mevzusunu bakalim ne dicek

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hm. Anladim bu simdi 150 dedi bana ama hic bootloader vs demedi direkt atariz imei dedi acaba işi bilmiyomu yoksa farkindami kafama takildi en kotu gidip soucam bu bootloader mevzusunu bakalim ne dicek
Sadece IMEI için 150₺ demişse sizi kazıklamaya çalışıyor demektirm 20-100₺ arası atıyorlar genelde. Ki 100₺'ye yakın olanlara da çok pahalı diyoruz. Herhalde size gerekli işleme 750₺ derler bunlar. Ücretli Onarımlar bölümünden teknisyen hocalarımıza ulaşın hocam, boşverin bu telefoncuyu.

Oyla:
Üst Alt