Yardım Note8Pro kapanıp Recovery modda kaldi

Dessas000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ara sıra telefonum kendi kendine kapanıyor geri açılıyordu yine aynısı oldu sandım yaklaşık 1 saat önce kapandı ve telefona baktığımda recovery moda girmisti hala recovery modda ne recoveryden çıkabiliyorum ne de telefonu kapatabiliyorum sürekli kendini açmaya zorluyor uzun süre bekledikten sonra telefon 1 2 saniyeliğine açılıp hemen geri kapanıyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Ara sıra telefonum kendi kendine kapanıyor geri açılıyordu yine aynısı oldu sandım yaklaşık 1 saat önce kapandı ve telefona baktığımda recovery moda girmisti hala recovery modda ne recoveryden çıkabiliyorum ne de telefonu kapatabiliyorum sürekli kendini açmaya zorluyor uzun süre bekledikten sonra telefon 1 2 saniyeliğine açılıp hemen geri kapanıyor ne yapmalıyım yardım eder mis
Format atarak sorun çözülüyor mu denediniz mi hocam

Oyla:

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
fastboot menüsüne geçebiliyorsanız uzaktan yardımcı olurum size bootloader kilidinin kapalı olduğuna emin misiniz ?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Ara sıra telefonum kendi kendine kapanıyor geri açılıyordu yine aynısı oldu sandım yaklaşık 1 saat önce kapandı ve telefona baktığımda recovery moda girmisti hala recovery modda ne recoveryden çıkabiliyorum ne de telefonu kapatabiliyorum sürekli kendini açmaya zorluyor uzun süre bekledikten sonra telefon 1 2 saniyeliğine açılıp hemen geri kapanıyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz
Recoveryde factory reset deneyin hocam.
Cihaz normale döner diye düşünüyorum olurda dönmez ise ve kapanıp açılmama olayı olursa boot kilidi açılabilir.
Sonrasında fastboot modunda yeni bir rom atılıp cihaz açılır ancak açılmaz ise cihazın donanımsal sorunu var demektir

Oyla:

Dessas000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fastboot menüsüne geçebiliyorsanız uzaktan yardımcı olurum size bootloader kilidinin kapalı olduğuna emin misiniz ?
fastboot a geçebiliyorum bootloader kapalı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recoveryde factory reset deneyin hocam.
Cihaz normale döner diye düşünüyorum olurda dönmez ise ve kapanıp açılmama olayı olursa boot kilidi açılabilir.
Sonrasında fastboot modunda yeni bir rom atılıp cihaz açılır ancak açılmaz ise cihazın donanımsal sorunu var demektir
hocam resetlemek istemiyorum belki baska yolu vardır diye telefonda onemli verilerim var kaybetmek istemiyorum baska ne yapabilirim

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
fastboot a geçebiliyorum bootloader kapalı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam resetlemek istemiyorum belki baska yolu vardır diye telefonda onemli verilerim var kaybetmek istemiyorum baska ne yapabilirim
Boot kilidi açılacak verileri kurtarmak bilmiyorum hocam.
Açık olsaydı aynı romu kurun veya twrp ile yedekleme alın derdim ama başka yol yok

Oyla:
Üst Alt