Yardım Note8 pro JBL Bluetooth kulaklıkta ses gecikmesi

Ersin83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.6
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Note8pro JBL t500 Bluetooth kulakla oyunlarda 1sn ses gecikmesi sorunu var. Bluetooth 5.0 versiyon kullanıyor. Aynı tip başka kulaklık denedim çözülmedi. Arkadasin note8 pro da denedik o cihaz da aynı sorun var. Note8 de denedim sorun yok. Bluetooth 5.0 olan başka Android telefonda denedim sorun yok. Huawei Samsung iPhone hiçbir şekilde sorun yok sadece note8 pro da 1 sn gecikme oluyor. Yardımcı olacak var mı ?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Note8pro JBL t500 Bluetooth kulakla oyunlarda 1sn ses gecikmesi sorunu var. Bluetooth 5.0 versiyon kullanıyor. Aynı tip başka kulaklık denedim çözülmedi. Arkadasin note8 pro da denedik o cihaz da aynı sorun var. Note8 de denedim sorun yok. Bluetooth 5.0 olan başka Android telefonda denedim sorun yok. Huawei Samsung iPhone hiçbir şekilde sorun yok sadece note8 pro da 1 sn gecikme oluyor. Yardımcı olacak var mı ?
Hocam aklıma gelen tek şey Mtk işlemci ile yazılımsal uyumsuzluk. Yakında güncelleme ile çözerler

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
kötü bir durummuş. note 8 pro performanslı bir telefon ama bi yerden verirken diğer taraftan almışlar gibi görünüyor. umarım yazılımsaldır ve güncelleme ile çözülür

Oyla:

Ersin83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece 8 profa yapması tuhaf. Umarım yetkililere ulaşır. Geri bildirim yaptım telefondan ama cevap gelmedi resmi olarak.

Oyla:
Üst Alt