Yardım Note8 pro apowermirror usb baglantı sorunu

Eraslan38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cuma
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Arkadaslar gereken butun ayarları yaptim usb hata ayiklama ve digerleri ama bir turlu kablo ile bağlayamadım anlayan birisi yardim edebilir mi?

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
Arkadaslar gereken butun ayarları yaptim usb hata ayiklama ve digerleri ama bir turlu kablo ile bağlayamadım anlayan birisi yardim edebilir mi?
Kabloyla neye bağlıyorsunuz? Eğer PC'ye ise, kabloyu değiştirin veya PC'nizdeki başka bir USB slotunu deneyin.

Oyla:

Eraslan38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cuma
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloyla neye bağlıyorsunuz? Eğer PC'ye ise, kabloyu değiştirin veya PC'nizdeki başka bir USB slotunu deneyin.
Denedim hocam pc ye bagliyorum baska slotda denedim olmadi diger samsung cihazim sorunsuz baglaniyor ama redmide baglanmadan loader yuklerken %10 seviyesinde baglanti kopuyor muhtemelen ayarlarda bi eksiklik var ama hic bi yerde bulamadim

Oyla:

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
Denedim hocam pc ye bagliyorum baska slotda denedim olmadi diger samsung cihazim sorunsuz baglaniyor ama redmide baglanmadan loader yuklerken %10 seviyesinde baglanti kopuyor muhtemelen ayarlarda bi eksiklik var ama hic bi yerde bulamadim
Samsung cihazınız ve Xiaomi cihazınızın bağlantısı için, aynı kabloyu mu kullanıyorsunuz? Eğer, farklı kabloysa, sorun kesin kabloda. Eğer aynı kabloysa, sorun Xiaomi şarj soketinde.

Oyla:

Eraslan38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cuma
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Samsung cihazınız ve Xiaomi cihazınızın bağlantısı için, aynı kabloyu mu kullanıyorsunuz? Eğer, farklı kabloysa, sorun kesin kabloda. Eğer aynı kabloysa, sorun Xiaomi şarj soketinde.
Yok zaten ikisinin kablolari farkli dosyalara falan ulasabiliyorum pcden ama apowerlebaglanip goruntu aktaramiyorum

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Apower'ı zamanında denemiştim boşuna denemeyin çok kötü bir uygulama telefonun kendi yansıtma şeyi varsa onu kullanın.

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Yani bunun gibi yansıt olması gerek iş görür.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Eraslan38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cuma
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Hocam normal yansitma degil wifi ile sıkınti yok kablo ile var ben hem yansitip hem klavye ve mause ile yonetmek istiyorum bunuda apower sagliyor

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Yani gerek yok bana kalırsa onun yerine gamepad adaptörü alıp oynarsınız. Apower da 144p oynamak isterseniz siz bilirsiniz ama düzgün de cast etmiyor zaten.

Oyla:
Üst Alt