Revolution OS 9.9.21denediniz mi? Bataryave akıcılık daha iyi diye düşünüyorum
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence kesinlikle miroomRevolution OS 9.9.21denediniz mi? Bataryave akıcılık daha iyi diye düşünüyorum
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende telefonu aldıgım gunden itibaren pil olarak en iyisi bu 10 ay oldu telefonu alalııHocam mükemmel sonuç , böylesini ilk kez görüyorum diyebilirim.
bi arastırın isterseniz bi bilgim yokBu rom'un Mi 9T için olan versiyonu var mı acep?
Kurulumda veya ayarlarınızda bir sıkıntı var muhtemelen. RevOS batarya konusunda çok iyi bir rom. Kullanan birden fazla kişi biliyorum ve hepsi aynı şeyi söylüyor. Kurup 2 saat kullanıp sonra rom değiştirdiyseniz de bu doğru sonuç vermez.Onu kullanıyordum tam tersi batarya çok kötü su gibi gidiyor %50 şarjla 2 saat 5 dakika ekran süresi aldım bunu kurdum şimdi denicem.
Aynen öyle bence mi room fazla şarj harcıyor abartılıyor masik de güzel ama eski de kaldiKurulumda veya ayarlarınızda bir sıkıntı var muhtemelen. RevOS batarya konusunda çok iyi bir rom. Kullanan birden fazla kişi biliyorum ve hepsi aynı şeyi söylüyor. Kurup 2 saat kullanıp sonra rom değiştirdiyseniz de bu doğru sonuç vermez.
Usta ne yaptın telefon açık mı uyudunRedmi Note 6 pro telefonumda ki Batarya performansı harika. Pil olarak en iyi Rom kesinlikle. Pil tasarrufu kapalı ,Gps, senkron. kapalı. Ekran ısıgı kısık sekilde kullandım bataryayı bitiremedim MiRoom 3.6.0 stabil kararlı sürüm kullanıyorum
He kardeşim acık uyudumAynen öyle bence mi room fazla şarj harcıyor abartılıyor masik de güzel ama eski de kaldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Usta ne yaptın telefon açık mı uyudun