Yardım Note10 s maui meta bağlantı sorunu

raderde

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bulut
Cihazım
Mi 9T
Konular
23
Merhaba arkadaşlar note 10 s cihaz var mı flash görüyor fastboot modda driver leri tam diye düşünüyorum 😀 ama Maui meta programı cihazı görmüyor Connect diyorum%0 da kalıyor fastboot modda alıp denedim kapaliyken Connect deyip USB bağladım ama bir türlü bağlanmadı başka çözüm önerisi olan varmı?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba arkadaşlar note 10 s cihaz var mı flash görüyor fastboot modda driver leri tam diye düşünüyorum 😀 ama Maui meta programı cihazı görmüyor Connect diyorum%0 da kalıyor fastboot modda alıp denedim kapaliyken Connect deyip USB bağladım ama bir türlü bağlanmadı başka çözüm önerisi olan varmı?
Merhaba
Maui Meta Fastboot Modda Çalışmaz
Telefonu Kapatın
Maui Meta Açın Smart Phoneyi Seçip Connecte Basın
Telefonun Vol- Butonuna Basılı Tutup Telefonu PC Bağlayın Proğram Gördümü Elinizi Tuşlardan Çekin
Bu İşlem Bazen 3.4 Kere Tekrarlamanız Gerekir Tek Seferde Pek Görmez

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Telefonu kapatıp connect yaptıktan sonra ses açma ve kapamaya aynı anda basılı tutup USByi takın. Görecektir

temhem16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
redmi note 2
Konular
3
Maumeta bağlantı için telefon kapalıyken hiç bir tuşa basmaya gerek yok. Baypassı yaptıktan sonra ekranı kapatmadan maumeta açıp connected basıp sadece USB yi çıkartıp takmanız yeterli. Ben o hatayı yaptım. Sonra deneme yoluyla doğruyu buldum.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
MTK driver auto installer programı ile sürücüleri yükleyin. Eğer Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız dijital sürücü doğrulaması devre dışı bırakıp öyle yükleyin.
Meta programını açıp start/connect butonuna tıklayın ve telefonu kapalı halde iken bilgisayara bağlayın görecektir.
Bu işlemler bootloader kilidi açık cihazlar için.
Eğer kilit kapalı ise Bypass rev 4 kullanın

Üst Alt