note pro ses kalitesi

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9
Arkadaşlar merhaba iyisinizdir umarım. sormak istediğim ben note pro yu hem ses hem de miui rom u için aldım. miui romundan aşırı memnunum fakat ses için aynı şeyi diyemeyecğim. bu telefonun içinde
ESS technology nin ES9018K2M DAC ı 2x Texas OPA1611 ve 2x ADI ADA 4896 bulunmakta. kendi sitesindede sesi iyi ölçüde methetmiş. ben şu an geliştirici rom kullanıyorum. ses ve ayarlardan HİFİ yaptığım zaman sesde bir koyulaşma oluyor ve sadece bass ön planda oluyor. miu ses geliştiricisini açtığımda ise ekolayzır ayarları ve piston 1 kulaklık seçimi ile daha iyi verim alıyorum. ses tane tane geliyor. bir şeyleri yanlış mı yapıyorum. acaba diyorum ilk kendi orjinal stabil yazılımında ses farklı mıdır mantıken düşünüyorum ama bir yerlerde bir sorun olmalı yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9
casshern dostum sen hifi de mi kullanıyorsun yoksa miui ses geliştiricisinde mi? ben xiaomi.eu sitesinden developer sürümünü kurdum. sürümlerle bi ilgisi var mı yok mu onu da bilmiyorum. tam olarak hangi sürümde ve hangi ayarlarda kullanıyorsun cihazı

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hifi kullanıyorum bndede eu romu var

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9
artık iyi bir kulaklık alacağım hocam umarım orda iyi bir sonuç çıkar. casshern

Oyla:

koraygundogdu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KORAY
Cihazım
note pro
Konular
9

şunu sipariş ettim hocam artık. özellikle fiyatının 3 katı üstünde bir performansı var. ve 3 sürücülü kulaklıklara şapka çıkarttırıyor. casshern

Oyla:

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
Xiaomi'nin kafaustu hi-fi kulakligini 2 haftadır kullanıyorum. Sağolsun siteden bir arkadaş sayesinde edindim. Ben uzman degilim, kendi çapında müzik dinleyen biriyim. Kulaklığı bir audiophile arkadaşa denettim, ses kalitesini çok beğendiğini ve bu kulakligin stüdyo kulakliklari sınıfında ses verdiğini söyledi. Nacizane ben de diyebilirim ki hiç duymadiginiz sesleri kesfediyorsunuz. Ama tabi benim mi3 te marifetini tam gösteremiyor sonuçta iyi bir ses kartı olan bilgisayar ya da anfi gerçek sesi alabileceğiniz yerler. Son olarak mp3 yerine flac kayıtlara bakmanizi öneririm, kalite farkı iyi bir kulaklıkla net fark ediliyor.

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

spencermila

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilgili
Cihazım
mi note pro
Konular
0
artık iyi bir kulaklık alacağım hocam umarım orda iyi bir sonuç çıkar. casshern

1000 tllik kulaklık alsanda türkce bir kulakık sitesinde dünyanın eniyi cipine sahip ama rom bunu tam veremiyor demişti benim önerdigim programı mi note proda kullanıyorum dene cok fark ediyor

Oyla:

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )