Yardım Note 9s Imei Repair Sorun Çıkarır mı?

657756

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
Cihazı alalı 1 hafta oluyor. 15 gün sonra aldığım yere gidip imei işlemi yaptıracağım. Bugüne kadar cihazdan çok memnunum acaba imei atıldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım? Çekim gücü, güncelleme sorunu v. s gibi. Birde imei işlemi yapılırken cihaz kesin olarak tamamen sıfırlanıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim 2300 tl ye aldım bu şekilde cihazı ve iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Cihazı alalı 1 hafta oluyor. 15 gün sonra aldığım yere gidip imei işlemi yaptıracağım. Bugüne kadar cihazdan çok memnunum acaba imei atıldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım? Çekim gücü, güncelleme sorunu v. s gibi. Birde imei işlemi yapılırken cihaz kesin olarak tamamen sıfırlanıyor mu? Cevaplarsanız sevinirim 2300 tl ye aldım bu şekilde cihazı ve iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum.
İşlem iyi yapılırsa sıkıntı çıkmaz

Oyla:

657756

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlem iyi yapılırsa sıkıntı çıkmaz
Buna nasıl emin olabilirim. Aldığım yer bi tanıdığımın tanıdığına ait ama acaba işlemi düzgün yapabilecek mi bilemiyorum. Imei işlemi yapıldıktan sonra herşeyin doğru yapılıp yapılmadığını anlayabileceğim bir yöntem var mı?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Buna nasıl emin olabilirim. Aldığım yer bi tanıdığımın tanıdığına ait ama acaba işlemi düzgün yapabilecek mi bilemiyorum. Imei işlemi yapıldıktan sonra herşeyin doğru yapılıp yapılmadığını anlayabileceğim bir yöntem var mı?
Hat düzgün çekiyor ise, kopmalar oluşmuyor ise sıkıntı yok demektir. Başlıca sıkıntılar sadece 2g çekme gibi oluyor. Bir sorun varsa farkedersiniz muhakkak

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Cihazın bl kilit süresini aldığınız gün başlattıysanız süresi çoktan dolmuştur zaten neden bu kadar uzun süre vermiş ki size?

Oyla:

657756

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın bl kilit süresini aldığınız gün başlattıysanız süresi çoktan dolmuştur zaten neden bu kadar uzun süre vermiş ki size?
Bilmiyorum ki öyle söyledi. Umarım sorun yaşamam. Açıkcası biraz pişman oldum aldığıma okuduklarımdan sonra. Youtube da imei atma yolları var telefoncu da sorun çıkarsa galiba kendim yapmayı deneyeceğim. Evde de 1 adet külüstür samsung var 4g si olan kırık onun imeisini atarsam galiba sorunla karşılaşmam. Ama önce telefoncuya yaptırmayı deneyeceğim nasıl olsa ücretini aldı sayılır

Oyla:

Darkfire48

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Red Mi Note 9S
Meslek
Mühendis
Konular
3
Telefoncu kendi orjinal qcn sini kullanmazsa siz yapsanız da sorun olur bana sorarsanız nolur nolmaz diye bi qcn yedeği alın dilerseniz team adresi atın bağlanıp alayım yedeğinizi ama pişman olmalık bir durum yok fiyat iyi işini iyi yapamayanlar düşünsün ben kendim de satıyorum imei repair vs her şey dahil şimdiye dek hiç bir sorun çıkmadı

Oyla:
Üst Alt