Yardım Note 9pro telefonum biranda kitlendi

tugce67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugceaydin
Cihazım
Xiami note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Suan hatrlamiyorum ama 14 sanirim
Telefon Modeli
Xiaomu note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhabalar note 9pro cihazim biranda durduk yere kitlendi kime gosterdiysem yapilamaz dediler ve cihazin yurt disi olup olmadigini sordular aslinda guvenilir sandigimiz teknosadan almistik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihazim 3yillik cokda memnundum cihaz sifirlanmis gozukuyor dendi hicbirsey yapmadik cihazimi kurtarma sansim varmi acaba mi hesap parolasini asla kabul etmiyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
size ait olması halen size ait olduğunu göstermez numara değişir mail değişir çıkış yapmadan hesabı silersiniz erişim biter. Koskoca firmanın koyduğu güvenlik önlemi internet arama çözümleriyle kalkarsa ne mutlu ne diyelim kolay gelsin..

Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
geçmiş olsun
onun çözümü basit ve kolay birşey değil saınırım :(
içinde önemli şeyler varsa kurtarmaya bakın başka yollarla
yeni telefon almak daha mantıklı gibi geldi bana

hevesinizi kırmak istemem

Oyla:

tugce67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugceaydin
Cihazım
Xiami note 9 pr
Konular
1
size ait olması halen size ait olduğunu göstermez numara değişir mail değişir çıkış yapmadan hesabı silersiniz erişim biter. Koskoca firmanın koyduğu güvenlik önlemi internet arama çözümleriyle kalkarsa ne mutlu ne diyelim kolay gelsin..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon bu nasil bir aciklama sizler soyluyorsunuz bende sizlere yaptigim yollari anlatiyorum hesap bana ait hesabima baksa yerlerden oturum acabiliyorum sifre vs yanlis degil. Hesabimida silmedim herhanhi brsey yapmadim koskoca firma guvenligi diyorsunuz hani nerde allah askina gerekli tum bilgilere rahmen erisim yok

geçmiş olsun
onun çözümü basit ve kolay birşey değil saınırım :(
içinde önemli şeyler varsa kurtarmaya bakın başka yollarla
yeni telefon almak daha mantıklı gibi geldi bana

hevesinizi kırmak istemem
Yeni telefonlarin yanina yanasilsa keske

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Pardon bu nasil bir aciklama sizler soyluyorsunuz bende sizlere yaptigim yollari anlatiyorum hesap bana ait hesabima baksa yerlerden oturum acabiliyorum sifre vs yanlis degil. Hesabimida silmedim herhanhi brsey yapmadim koskoca firma guvenligi diyorsunuz hani nerde allah askina gerekli tum bilgilere rahmen erisim yok

Yeni telefonlarin yanina yanasilsa keske
şifreyi telefona ben koymadım sakin olun. Size burada bilgi vermeye çalışan herkes gönüllü. Sizin ücretli elemanınız değil. başka yerden girdiğin hesap ile telefondaki mi hesap id tutuyormu bak ondan sonra anlarsın olayı..

Son düzenleme:
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bir defa daha yazayım... Bunu da sallamazsanız elden gelen bir şey yok.

Faturanızla beraber service.global@xiaomi.com mail adresine durumunuzu anlatan bir mail atın açılır. Ayrıntılı bilgi için ilk sayfada rehber konuyu vermiştim, bakabilirsiniz.

Oyla:

tugce67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugceaydin
Cihazım
Xiami note 9 pr
Konular
1
şifreyi telefona ben koymadım sakin olun. Size burada bilgi vermeye çalışan herkes gönüllü. Sizin ücretli elemanınız değil. başka yerden girdiğin hesap ile telefondaki mi hesap id tutuyormu bak ondan sonra anlarsın olayı..
Ben zaten kimseye ucretli eelemanimmis gbi davranmiyorum sizin koskoca firmanin guvenligini internetten bakmayla olmayacagini igneli bisekilde soylemenize tavrim sizden baaskasina tavirda takinmadim nasil bir dusunceniz var ilginc. Diger sorulara bakarsaniz ben zate İD lerin farkli oldugunu neden olur dedigimi neyapmam lazm dedgmi gorursunuz sizler insanlari yargilamayi birakmalisiniz bence. Ben burda bana yardimci olan herkese minnettarim zaten

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ben zaten kimseye ucretli eelemanimmis gbi davranmiyorum sizin koskoca firmanin guvenligini internetten bakmayla olmayacagini igneli bisekilde soylemenize tavrim sizden baaskasina tavirda takinmadim nasil bir dusunceniz var ilginc. Diger sorulara bakarsaniz ben zate İD lerin farkli oldugunu neden olur dedigimi neyapmam lazm dedgmi gorursunuz sizler insanlari yargilamayi birakmalisiniz bence. Ben burda bana yardimci olan herkese minnettarim zaten
En doğru en güncel bilgiyi size vereyim. Hesaba erişiminiz yoksa ve bootloader kilidi kapalı ise serverdan mi hesap kaldırma işlemi yapılması gerekir. Maliyetli bir işlemdir.

Bilgi kirliliğinin artmaması adına yöneticilerin konuyu kapatması gerektiğini düşünüyorum..

Oyla:
Üst Alt