Yardım Note 9pro telefonum biranda kitlendi

tugce67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugceaydin
Cihazım
Xiami note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Suan hatrlamiyorum ama 14 sanirim
Telefon Modeli
Xiaomu note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhabalar note 9pro cihazim biranda durduk yere kitlendi kime gosterdiysem yapilamaz dediler ve cihazin yurt disi olup olmadigini sordular aslinda guvenilir sandigimiz teknosadan almistik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihazim 3yillik cokda memnundum cihaz sifirlanmis gozukuyor dendi hicbirsey yapmadik cihazimi kurtarma sansim varmi acaba mi hesap parolasini asla kabul etmiyor

3miRun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Sweet
Konular
69
Sanırım hard reset atmışsın, yapman gereken tek şey alttaki butondan WiFi'ye bağlanıp tekrar üstteki butondan cihazında eskiden kayıtlı olan mi hesaba giriş yapman gerekiyor. Yazdığına göre şifreyi kabul etmiyor diyorsun, o zaman hesabın şifresini sıfırlayabilirsin. Sim kartını başka cihaza tak ve SMS yoluyla şifreni sıfırla ardından tekrar dene (WiFi bağlamayı unutma).

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hesaba erişim yoksa ve bootloader kilidi de kapalıysa server dan kaldırılır. ücreti yüksek tutar tabiki.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Oyla:

tugce67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugceaydin
Cihazım
Xiami note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım hard reset atmışsın, yapman gereken tek şey alttaki butondan WiFi'ye bağlanıp tekrar üstteki butondan cihazında eskiden kayıtlı olan mi hesaba giriş yapman gerekiyor. Yazdığına göre şifreyi kabul etmiyor diyorsun, o zaman hesabın şifresini sıfırlayabilirsin. Sim kartını başka cihaza tak ve SMS yoluyla şifreni sıfırla ardından tekrar dene (WiFi bağlamayı unutma).
Merhaba youtubedm de bir videoda gorerek bu adimlarida yapmistim ankattiklarinizin hepsini yaptim fakat olmadi 😔

Oyla:

tugce67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugceaydin
Cihazım
Xiami note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi telefoncuya götürün bence
Goturmedigim telefoncu kalmadi el altindan is yapanlari bile bulduk bir cozume ulasamadim malesef birsey sorabilrmiyim mi account kodu gozukuyor ya bu ekranda ordaki kod benim mi hesabimda kod degil rakamlar uyumuyor ondan olabilrmi yada neden oyle

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
size üstte çözümü yazdım. Mi hesap sizin değil ise server dan kaldırmak gerekir. Maliyeti yüksek bir işlem bu cihaz için değermi tartışılır..

Oyla:

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Goturmedigim telefoncu kalmadi el altindan is yapanlari bile bulduk bir cozume ulasamadim malesef birsey sorabilrmiyim mi account kodu gozukuyor ya bu ekranda ordaki kod benim mi hesabimda kod degil rakamlar uyumuyor ondan olabilrmi yada neden oyle
hocam @H.kadioglu teknik işlerden anlar o çözebilir de bi görüşün.

Oyla:

tugce67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugceaydin
Cihazım
Xiami note 9 pr
Konular
1
size üstte çözümü yazdım. Mi hesap sizin değil ise server dan kaldırmak gerekir. Maliyeti yüksek bir işlem bu cihaz için değermi tartışılır..
Merhaba tesekkrler oncelikle mi hesabi bana ait fakat hicbir sekilde giris yapamiyorum

Oyla:
Üst Alt