Yardım Note 9 wifi sorunum

• Konbuyu başlatan eno7
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 419

eno7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.3
Telefon Modeli
Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba 10 gün oluyor daimi note 9 telefon aldım evdeki wifide sorun yok fakat işyerinde wifi ye bağlanıyorum fakat resimleri bile açmıyor internet iş arkadaşımda note 9 pro var aynı wifiye bağlanıyor onda bı sorun yok fakat benim telefon veri alisverisi yapmıyor gibi mobilde çok hızlı fakat işyerinde sorun var acces point Cisco ile bağlanıyoruz wifiye bunun sorunu ne olabilir lütfen yardımcı olun telefondan çok memnundum fakat bu sorun bana kafayı yedirtcek telefonu iade etme noktasına geldim artık çok sinir bozucu

eno7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Note 9
Konular
2
Anladım. Bilgi İşlem ile alakası yok dedin ama %83.8 ihtimalle onunla alakası var neden diyeceksin çünkü birtakım kurallar (rules deniyor buna firewall tarafında oluşturulmuş olabilir) oluşturulmuş olabilir. Bir sor derim. Bu arada telefonu iade edecek kadar büyük bir sorun değil.
Evet hocam ama günümün buyuk bir bölümü sirketteyim burdan nete baglanamamak çok kötü hissettiriyor yarın dediğinizi yapacağım sorucam bilgi işleme

Oyla:

Alihanaslanofficial

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Voltaresmi
Cihazım
Resmi NOT9S
Konular
4
Abi resmi not9s aldım gelen aramayı açınca ses gelmiyo hoperloru açınca geliyo ama telefonu kapatıp açınca duzeliyo hiç böyle bir şeye denk geldin mi yada bi bilgin varmı abi ya bu nasıl bir iştir

Oyla:

eno7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Note 9
Konular
2
Saat ile ilgisi yokmuş şuan giremiyor wifiye yine büyük problemli bu cihazlar...
Evet hocam ama günümün buyuk bir bölümü sirketteyim burdan nete baglanamamak çok kötü hissettiriyor yarın dediğinizi yapacağım sorucam bilgi işleme

Oyla:

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
Abi resmi not9s aldım gelen aramayı açınca ses gelmiyo hoperloru açınca geliyo ama telefonu kapatıp açınca duzeliyo hiç böyle bir şeye denk geldin mi yada bi bilgin varmı abi ya bu nasıl bir iştir
Bu konu ile ilgili bir malumatım yok. İstersen buraya bir konu aç ve sorununu dile getir. Bilenler cevaplayacaktır. Bu arada aynı sorunu yaşayan kullanıcıların açtığı iki (2) konu buldum ve aşağıya bıraktım. Dilersen bir bak.

Redmi Note 9 Pro Ahize Sorunu
Redmi Note 9s ahize ses gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saat ile ilgisi yokmuş şuan giremiyor wifiye yine büyük problemli bu cihazlar...
Peki

Oyla:

eno7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ugur
Cihazım
Note 9
Konular
2
Merhabalar cihazım internete girmiyor wifi ayarları rastgele maç kullan yapınca captive portal açılıyor wifiyeise baglaniyor ama internet berbat resim bile açmıyor Mac kullan yapınca da ip adresi alınıyor kısmında kalıyor wifiye bağlanmıyor yardımcı olabilecek varmi

Oyla:

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
Almanya'da hoteldeyim ve bu hata ile karşı karşıyayım aileme bile ulaşamadım wifi tıklıyorum bu sayfayı bir türlü açmıyor bağlantı sağlanmıyor. yardımcı olacak biri var mı? Çok acil net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED sürekli bu hata geliyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-23-19-37-29-422_com.android.htmlviewer.jpg
    Screenshot_2021-01-23-19-37-29-422_com.android.htmlviewer.jpg
    183,7 KB · Görüntüleme: 1
Oyla:
Üst Alt