Yardım Note 9 Pro rom yükledikten sonra açılmıyor

kaderimse_24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Xioami
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik X 14
Telefon Modeli
Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba
Suradaki rom çok hoşuma gitti ve twrp ile yükledim. Yükledikten sonra wipe data yapıp system reboot ettim telefon açılmadı.

Açma tuşuna basılı tutunca sürekli açılıp kapanıyor şarja takıncada öyle. Tuşa başlayınca kapalı kalıyor çok kötü oldu telefon yeniydi bu hata neden oldu nasıl çözebilirim :(

ardaguler

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Resmi Note 9 Pr
Konular
10
Arkadaşlar fastboota giremiyorsanız telefonunuzu brick etmişsiniz demektir. Yanlış rom yüklerseniz böyle olur. Sizin elinizden bi şey gelmez artık yukarıda etiketlenmiş zenex hocamla iletişime geçiniz.

Oyla:

boltlee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bolt
Cihazım
redmi 8 pro
Konular
0
Arkadaşlar fastboota giremiyorsanız telefonunuzu brick etmişsiniz demektir. Yanlış rom yüklerseniz böyle olur. Sizin elinizden bi şey gelmez artık yukarıda etiketlenmiş zenex hocamla iletişime geçiniz.
sms onayım olmadıgı için dogrudan yazamıyorum.

Oyla:

SGOLCA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şefkat GOLCA
Cihazım
Resmi note 9 pr
Konular
0
Hocam konu ile ilğili bir çözüm bulabildiniz mi? Benim cihazda aynı durumda şu an
benimde telefonum şuan bu şekilde ekran 1 saniyeliğine açılıp kapanıyor sadece redmi yazısını görebiliyoruz ötesine gitmiyor

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Joyeuse cihaza curtana romu atmışsınız. Yetkili hesapla açılacak yapacak bir şey yok. Lütfen note 9 pro kullanan arkadaşlar, note9s için yapılmış curtana twrpsi ile rom atmaya çalışmayın. Joyeuse veya miatoll yazmayan hiçbir romu kurmayın. Hem masraf açar hem de telefonsuz kalırsınız uğraştırır. Rom atmak istiyorsanız note 9 pro için olan miatoll pbrp recovery ile atın konusu forumda mevcut.

Oyla:

SGOLCA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şefkat GOLCA
Cihazım
Resmi note 9 pr
Konular
0
Joyeuse cihaza curtana romu atmışsınız. Yetkili hesapla açılacak yapacak bir şey yok. Lütfen note 9 pro kullanan arkadaşlar, note9s için yapılmış curtana twrpsi ile rom atmaya çalışmayın. Joyeuse veya miatoll yazmayan hiçbir romu kurmayın. Hem masraf açar hem de telefonsuz kalırsınız uğraştırır. Rom atmak istiyorsanız note 9 pro için olan miatoll pbrp recovery ile atın konusu forumda mevcut.
daha öncesinde twrp ekranına girdiğimde model olarak curtana yazıyordu ve Joyeuse romu atmaya çalıştığımda rom uyumlu değil hatası alıyordum

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
daha öncesinde twrp ekranına girdiğimde model olarak curtana yazıyordu ve Joyeuse romu atmaya çalıştığımda rom uyumlu değil hatası alıyordum
İşte bu sebeple bazı arkadaşlar curtana rom atıp cihazı brickleyebiliyor. resmi bir twrp çıksa da kurtulsak artık.

Oyla:

SGOLCA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şefkat GOLCA
Cihazım
Resmi note 9 pr
Konular
0
İşte bu sebeple bazı arkadaşlar curtana rom atıp cihazı brickleyebiliyor. resmi bir twrp çıksa da kurtulsak artık.
Şuan telefonum HardBrick mi yedi ve çözümü var mı bunun yetkili servise versem ücreti ile yapılır mı

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Şuan telefonum HardBrick mi yedi ve çözümü var mı bunun yetkili servise versem ücreti ile yapılır mı
Fastboot ve recovery e giremiyorsanız hardbrick olmuştur hocam. Zenex ile iletişime geçin

Oyla:
Üst Alt