Yardım Note 9 pro ön kamera fotoğraflarindaki beyaz lekeler

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 12.0.1
Telefon Modeli
Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Normal gündüz cekimlerde hiç sorun olmuyor. Karanlıkta bir ortamda ön kamerayla fotoğraf cektigimde ekran ışığını flash niyetine yükseltip çekiyor ya fotoğrafı köşelerde beyaz lekeler oluyor. Bunun sebebi nedir ? Kamera da mi sorun var yazılımsal mı ? Bu arada yapay zeka çalışmıyor yine ön ve arka kamerada. Oto makro gece modu hiç isaretler çıkmıyor AI açık olmasına ragmen. Çektiğim bir fotoğrafi koyuyorum daha rahat yorum yapabilmeniz için. Büyütüp bakarsanız 4 köşedeki beyaz lekeleri görebilirsiniz. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20201120_074559.jpg
    IMG_20201120_074559.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 21

D3GiSK3N

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Kırılmazınız sorun yaratıyor olabilir lekelerin oluşmasında

Oyla:

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Normal gündüz cekimlerde hiç sorun olmuyor. Karanlıkta bir ortamda ön kamerayla fotoğraf cektigimde ekran ışığını flash niyetine yükseltip çekiyor ya fotoğrafı köşelerde beyaz lekeler oluyor. Bunun sebebi nedir ? Kamera da mi sorun var yazılımsal mı ? Bu arada yapay zeka çalışmıyor yine ön ve arka kamerada. Oto makro gece modu hiç isaretler çıkmıyor AI açık olmasına ragmen. Çektiğim bir fotoğrafi koyuyorum daha rahat yorum yapabilmeniz için. Büyütüp bakarsanız 4 köşedeki beyaz lekeleri görebilirsiniz. Teşekkürler.
Hocam baktım ve denedim benim cihazda da öyle oluyor büyük ihtimal ışık parlamasından dolayı optik görüntü sabitleme yok bizde

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Hocam baktım ve denedim benim cihazda da öyle oluyor büyük ihtimal ışık parlamasından dolayı optik görüntü sabitleme yok bizde
Hadi ya. Çok kötü. Diğer uygulamalarin kamerasında da çok kötü çekimler yapıyor. Araştıracağım umarım kronik değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci sahibiyim cihazin ve ekran jelatini değişmiş başka takılmış. Çok saglam ve guzel. Ama sorun bundan kaynaklıdır umarım. Kamerada sorun varsa üzer

Oyla:

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Hadi ya. Çok kötü. Diğer uygulamalarin kamerasında da çok kötü çekimler yapıyor. Araştıracağım umarım kronik değildir.
Malesef ondan olabilir umarım değildir. Miui 11 de kamerada odaklarken de sessiz ortamda kameradan lens sesi geliyordu çıt diye

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Malesef ondan olabilir umarım değildir. Miui 11 de kamerada odaklarken de sessiz ortamda kameradan lens sesi geliyordu çıt diye
Bu arada geçen gün ne kadar ugrastiysam bu sorun olmadı. Karanlıkta aynı şekil fotoğraflar çektim hiç sorun olmadı. Hissettiğim şey yazilimsal. MIUI 12 yüklü şuan ve telefon cop tenekesi gibi 15 Hz yenileme hızı resmen ekran. Çok kasiyor

Oyla:

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Bu arada geçen gün ne kadar ugrastiysam bu sorun olmadı. Karanlıkta aynı şekil fotoğraflar çektim hiç sorun olmadı. Hissettiğim şey yazilimsal. MIUI 12 yüklü şuan ve telefon cop tenekesi gibi 15 Hz yenileme hızı resmen ekran. Çok kasiyor
Benimde öyleydi kasma vardı ama sıfırladım yedekten "kurmadım" direk sıfır telefon gibi kurdum sadece foto ve müzikler önemliydi onları da hafıza kartına taşıdım yedekten kursaydım çakışma olabilir diye sıfırdan kurdum düzeldi haberiniz olsun yazılımsal sıkıntılar var daha bebek yazılım ilerledikçe düzelir diye umuyorumhaha--

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Tek ümidim MIUI 12 den kaynaklı olması

Benimde öyleydi kasma vardı ama sıfırladım yedekten "kurmadım" direk sıfır telefon gibi kurdum sadece foto ve müzikler önemliydi onları da hafıza kartına taşıdım yedekten kursaydım çakışma olabilir diye sıfırdan kurdum düzeldi haberiniz olsun yazılımsal sıkıntılar var daha bebek yazılım ilerledikçe düzelir diye umuyorumhaha--
Ben bu konularda yeniyim. Tek başıma anca bootloader kilidi suresini dusurebildim. Bı kaç güne süre doluyor. IMEI attırıp sonrasında uygun olan sürümü bir şekilde yüklemem gerek. Umarım duzelir

Oyla:

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Tek ümidim MIUI 12 den kaynaklı olması

Ben bu konularda yeniyim. Tek başıma anca bootloader kilidi suresini dusurebildim. Bı kaç güne süre doluyor. IMEI attırıp sonrasında uygun olan sürümü bir şekilde yüklemem gerek. Umarım duzelir
Hocam çoğu başlıkta okudum biraz da araştırdım bizim note 9 pro için en ideal rom eu rom bilginize bende en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum lakin twrp ile değil fastboot ile yüklemek en mantıklısı.

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Umarım öyledir. IMEI den sonra rom değişecem. Düzelmezse kirilmazi çıkaracağım. Teşekkürler

Hocam çoğu başlıkta okudum biraz da araştırdım bizim note 9 pro için en ideal rom eu rom bilginize bende en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum lakin twrp ile değil fastboot ile yüklemek en mantıklısı.
Hiç bilgim yok bu konularda. Bende araştıracağım. Teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt