Yardım Note 9 pro insanları kandırma

YAPTIM HD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
Xiaomi insanları kandırma note 9 pro mi 11 deyken ne gpu kısıtlaması ne ram kısıtlaması yoktu mi 12 sürümüne geçtiniz gpu ile ram kısıtlaması getirdiniz ve bilmediyimiz bir çok kısıtlama getirdiniz mi 11 de pubg de 60 fps alan telefon mi 12 45 fps aliyor ama oda 15 fps gibi insanlar bu cihazlara para veriyor yazık günah insan bu sorunları düzeltir biraz ama siz hep para başka birşey yok

Moderatör tarafında düzenlendi:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Xiaomi insanları kandırma note 9 pro mi 11 deyken ne gpu kısıtlaması ne ram kısıtlaması yoktu mi 12 sürümüne geçtiniz gpu ile ram kısıtlaması getirdiniz ve bilmediyimiz bir çok kısıtlama getirdiniz mi 11 de pubg de 60 fps alan telefon mi 12 45 fps aliyor ama oda 15 fps gibi insanlar bu cihazlara para veriyor yazık günah insan bu sorunları düzeltir biraz ama siz hep para başka birşey yok tabi artık topluca note 9 proları alıp t müsayit biyerimize sokarız
Sakin olun hocam 60 FPS çıkar cihaz ayarını bilin yeter ki nette araştırma yapıp 60 FPS için bir doküman bakın öncelikle.
Sabıt 60 FPS vermez cihaz düşüş çıkış olur her zaman 90 FPS desteği olan bir cihazda yeri geliyor 15 FPS gördüğüm oluyor siz düşünün artık

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Lütfen kurallarımıza uyup, üslubunu düzeltiniz!

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Xiaomi insanları kandırma note 9 pro mi 11 deyken ne gpu kısıtlaması ne ram kısıtlaması yoktu mi 12 sürümüne geçtiniz gpu ile ram kısıtlaması getirdiniz ve bilmediyimiz bir çok kısıtlama getirdiniz mi 11 de pubg de 60 fps alan telefon mi 12 45 fps aliyor ama oda 15 fps gibi insanlar bu cihazlara para veriyor yazık günah insan bu sorunları düzeltir biraz ama siz hep para başka birşey yok tabi artık topluca note 9 proları alıp müsayit biyerimize sokarız
Serzenişte bulunmak yerine Google kullanın lütfen. Biraz araştırın, biraz foruma göz atın. Eğer hiç de bir şey bilmiyorsanız eski roma tekrar dönebilirsiniz. Yeni gelen rom da ram kullanım kısıtı, gpu gibi kısıtlamalar mevcut değildir. Bunları araştırmak çok zor şeyler değil. Cihazı alacak kişiler varsa bile insanlara yanlış bilgiler vermeyin lütfen. Custom romlar kurularak bir çok oyunun kilidi kırılıp fps sınırı kaldırılıyor vs. bunları bulmak zor değil. Hiç bir şey önünüze hazır olarak gelmez.

Üst Alt