Yardım Note 9 pro güncelleme sorunu

ozanyagizel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Xiaomi Note 10S
Konular
7
Arkadaşlar merhaba elimde note 9 pro var.
Güncelleme yapamıyorum çünkü recovery menüye atıyor.
NFC kullanamıyorum root yapıldığı için aktifleştirmiyor. Unroot yapabilir miyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1636803838687.jpg
    1636803838687.jpg
    254,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 1636803838693.jpg
    1636803838693.jpg
    266,5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20211113_143058.jpg
    IMG_20211113_143058.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20211113_143114.jpg
    IMG_20211113_143114.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 16

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Root edildi ise büyük ihtimalle IMEI yazılmıştır ona. Eğer IMEI sıkıntısı yoksa cihazın root kaldırıp orjinal rom yükleyebilirsiniz. Ancak IMEI ile ilgili işlemleri için root gerekli diye biliyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
TWRP üzerinden güncelleyin.

TWRPye girin, Wipe - Advanced Wipe altından sadece Dalvik / ART Cache / Cache işaretleyin. Geri Gelin install bölümünden rom dosyasını göstererek yükleyin. Kurulum bittiğinde Wipe/Cache Dalvic temizleyip Reboot System basın cihazınız veri kaybı olmadan açılacak, güncellenecek, root ve TWRP silinecektir.

TWRP kalsın istiyorsanız root olması şart.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
TWRP üzerinden güncelleyin.

TWRPye girin, Wipe - Advanced Wipe altından sadece Dalvik / ART Cache / Cache işaretleyin. Geri Gelin install bölümünden rom dosyasını göstererek yükleyin. Kurulum bittiğinde Wipe/Cache Dalvic temizleyip Reboot System basın cihazınız veri kaybı olmadan açılacak, güncellenecek, root ve TWRP silinecektir.

TWRP kalsın istiyorsanız root olması şart.
Hocam benim bildiğim advance kısmından değil mount kısmından data hariç tüm tik lerin işaretini kaldiriyorsunuz ondan sonra rom dosyasını yüklüyorsunuz kaldı ki arkadaşın cihazindaki twrp note 9 s twrp si olduğu için note 9 pro ya uygun dosyayı yüklemiyor genelde hata veriyor çünkü twrp 9 s twrp si ve cihazı da note 9 s olarak algılıyor ee rom dosyası da 9 pro dosyası otomatik olarak hata veriyor onun için en güzeli arkadaş IMEI no suna baksın eğer orjinal IMEI ise ondan sonra fabrika ayarlarından sıfırlasın ne twrp kalır ne de root kalır eğer sıfırlama yapmayacaksa orange fox twrp yükleyip ondan sonra rom dosyasını yüklesin yoksa 9 s twrp ile cihaz elinde kalabilir sonra yazık olur belli ki arkadaş fazla anlamıyor lütfen doğru bilgi verelim kesin bilmediğimiz bilgileri verip insanları mağdur etmeyelim

Son düzenleme:

_maliyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Bende aynı sorunu yaşıyorum. IMEI işlemi yapılmıştı ama güncelleme yapabiliyordum. Şuan 12.0.4 global kararlı rom kullanıyorum. Sabah 12.5.2.0 RJZMIXM kararlı güncelleme yapmış twrpde kaldığını gördüm. Güncelleme yapmıyor. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Bende aynı sorunu yaşıyorum. IMEI işlemi yapılmıştı ama güncelleme yapabiliyordum. Şuan 12.0.4 global kararlı rom kullanıyorum. Sabah 12.5.2.0 RJZMIXM kararlı güncelleme yapmış twrpde kaldığını gördüm. Güncelleme yapmıyor. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Hocam bunun iki yöntemi var
1-Mi flash ile temiz kurulum yaparsınız twrp otomatik silinir ve gelen güncellemeleri cihaz kendisi yükler tabi temiz kurum esnasında tüm veriler silinecegi den dolayı yedek almanız gerekir önemli verileriniz yoksa sıkıntı değil
2-suan hangi twrp yüklü bilmiyorum ama orange fox twrp yükleyip daha sonra twrp ile güncellemeyi kurmak
Eğer bu işlerden anlamam cihaz kendisi gelen güncellemeyi kursun ben cihazı kullanayım hiç uğraşmayayım derseniz tabiki de çare burinci yazdığım çözüm

_maliyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Hocam bunun iki yöntemi var
1-Mi flash ile temiz kurulum yaparsınız twrp otomatik silinir ve gelen güncellemeleri cihaz kendisi yükler tabi temiz kurum esnasında tüm veriler silinecegi den dolayı yedek almanız gerekir önemli verileriniz yoksa sıkıntı değil
2-suan hangi twrp yüklü bilmiyorum ama orange fox twrp yükleyip daha sonra twrp ile güncellemeyi kurmak
Eğer bu işlerden anlamam cihaz kendisi gelen güncellemeyi kursun ben cihazı kullanayım hiç uğraşmayayım derseniz tabiki de çare burinci yazdığım çözüm

Peki bu iki işlemden herhangi birisi IMEI için bir sorun oluşturur mu hocam?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Peki bu iki işlemden herhangi birisi IMEI için bir sorun oluşturur mu hocam?
Hocam %90 sıkıntı olmuyor ben bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama yedek almaktan hiçbir zarar gelmez yedekten kastım efs yedeği

yusuf7652

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
3
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
0
Gençler bana da yardımcı olabilir misiniz gğncelleme sonra telefonu başlat dediğimde buraya attı ve heryere bastım hiçbi yer çalışmıyor okumuyor

Ekli dosyalar

• IMG_20240404_181354.jpg
    IMG_20240404_181354.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 6
Üst Alt