Daha detaylı ve sırasıyla anlatabilir misiniz ilk defa yapacaklar için faydalı olurResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İniyor 2 gözümün çiçeği bakalım diğerleri gibi sorunlumu yoksa bukadar beklettiler sorunları cozdulermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet arkadaşlar kurulum tamam cihazım yurt dışı ve IMEI atılmış bir cihaz daha ince 11 yazılımını miflastoll ile kurdum trwp ve root sildim oto olarak rahat bir şekilde güncelleme yaptım benim gibi cihazı olanlara örnek olması için
Ben indirdiğim de twrp ye atiyor ne yapabilirim güncellemem icinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gözümüz aydın arkadaşlar
aynısı bende de oluyor çözümü var mıdır ?Ben indirdiğim de twrp ye atiyor ne yapabilirim güncellemem icin
Benim ki de aynı şekil oldu root falan hic anlamam nasil cozebiliriz bunuaynısı bende de oluyor çözümü var mıdır ?
ve güncelleme yapmaya çalıştım bir iki kere olmadı twrp ye attı ben de direk reboot tan systeme tıkladım açtım telefonu ama güncelleme olmadı.
ardından güncelleme bi anda gitti ve gelmedi bi daha 11.0.7 de kaldı
eu geldi hocamGözünüz aydın Eu ne zaman gelecek kaç aydır bekliyoruz yahu yada geldi de bana mı gelmedi haberimiz yok ümit kestik o derece .
Sarj süreleri stabillik nasıl arkadaşlar ilk izlenimlere göre