Yardım Note 9 Pro Ekran Değişiminde Panel Seçimi

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi akşamlar.

Note 9 pro cihazımda maalesef ki ghost screen oluştu. Yavaş yavaş artıyor. Önce garantiye göndereceğim eğer bootloader kilidinin açık olmasından ötürü sorun yapmazlarsa. Yaparlarsa da garanti vs hiç uğraşmadan güvenilir bir yerde ekranımı değiştirmek istiyorum. Merak ettiğim ise ekranımı değiştireceğim yerde tianma veya huaxing panel arasında seçim yapabilir miyim. Takan kişiler aldıkları malzemenin bu iki panelden hangisi olduğunu biliyorlar mı. Tekrar tianma takılırsa tekrar ghost screen olacak çünkü hiçbir anlamı yok. Ve son olarak bu işlerle ilgilenen bilindik yerler veya kişiler var mı önerebileceğiniz. Telefonu alalı daha 2 ay oldu telefondan soğudum resmen

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Herkese iyi akşamlar.

Note 9 pro cihazımda maalesef ki ghost screen oluştu. Yavaş yavaş artıyor. Önce garantiye göndereceğim eğer bootloader kilidinin açık olmasından ötürü sorun yapmazlarsa. Yaparlarsa da garanti vs hiç uğraşmadan güvenilir bir yerde ekranımı değiştirmek istiyorum. Merak ettiğim ise ekranımı değiştireceğim yerde tianma veya huaxing panel arasında seçim yapabilir miyim. Takan kişiler aldıkları malzemenin bu iki panelden hangisi olduğunu biliyorlar mı. Tekrar tianma takılırsa tekrar ghost screen olacak çünkü hiçbir anlamı yok. Ve son olarak bu işlerle ilgilenen bilindik yerler veya kişiler var mı önerebileceğiniz. Telefonu alalı daha 2 ay oldu telefondan soğudum resmen
hocam birincisi asla garantiyi yakmayın o saçma olur durduk yere niye cebinizden para ödüceksiniz mi flash tool ile orjinal yazılım atın muhtmelen ya global rom ile geldi cihazın yada türkiye rom ile orjinal ilk aldıgında hangi romla geldiyse cihaz o romun fastboot halini indir mi flash tool ile kilitle ve yükle seçneğini seç ilk hali gibi kilitli ve orjinal haline döner merak etmeyin hiç bişi olmaz daha sonra gönderin garantiye paşa paşa değiştirsinler yazık paranıza yani

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten ilk işim o. Bootloaderi kapatacağım ama sanırım garantide daha önceden açıldığı anlaşılıyormuş. Velhasıl bir başka sorun ise bu cihaz daha önce de garantiye gitti ve geldiğinde arka kapağı gevşekti çıkıyordu. Tekrar gelir gelmez garantiye tekrar göndermek istemedim. Şimdi gönderdiğimde cihazın kapağı açılmış toz almış vs yalanlar uyduracaklar bir ton. İlk işim garantiye vermek zaten ama olmazsa diye diyorum.

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam zaten ilk işim o. Bootloaderi kapatacağım ama sanırım garantide daha önceden açıldığı anlaşılıyormuş. Velhasıl bir başka sorun ise bu cihaz daha önce de garantiye gitti ve geldiğinde arka kapağı gevşekti çıkıyordu. Tekrar gelir gelmez garantiye tekrar göndermek istemedim. Şimdi gönderdiğimde cihazın kapağı açılmış toz almış vs yalanlar uyduracaklar bir ton. İlk işim garantiye vermek zaten ama olmazsa diye diyorum.
valla hocam xiominin garantsi kadar daha kötü bir garanti firması yok ondan emin olun herşeyi size yıkarlar hiç bişey yapmasanız bile sizin sorunuza gelecek olursak panel seçneği olcagını düşünmüyorum bu cihaz standart tek çeşit panele sahip cihaz muhtemeln dısardan bir yere gitseniz suan orjinalde hangi panel varsa birebir aynısını takıcak size ondan emin olun

Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Genelde ellerindeki mevcut panelleri takıyorlar diyordu buradaki arkadaşlar. Note 9s için iki farklı panel var biri huaxing diğeri tianma bendeki huaxing mesela ama tianma ile bariz renk ve sıcaklık farkı var bl kilidini daha önce açmışsanız evet farkedilebiliyor ancak çoğu zaman garanti firması tarafından yapılıp geri gönderilen cihazlara da tanık olmuştum bir gönderin servise gelecek yanıta göre hareket edin derim hocam.

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
valla hocam xiominin garantsi kadar daha kötü bir garanti firması yok ondan emin olun herşeyi size yıkarlar hiç bişey yapmasanız bile sizin sorunuza gelecek olursak panel seçneği olcagını düşünmüyorum bu cihaz standart tek çeşit panele sahip cihaz muhtemeln dısardan bir yere gitseniz suan orjinalde hangi panel varsa birebir aynısını takıcak size ondan emin olun
Eee ne yapacağım hocam 2 ayda ghost screen mi olur dikkat ederek kullandım bir de. Belki de garantiden geldikten sonra oldu bilmiyorum arka kapağı açmışlar çünkü. Evofonedan telefonlar 2 haftadan önce gelmiyor bir de. Kabul etmeyecekler tüketici hakem heyeti vs uzayacak gidecek ne yapsam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde ellerindeki mevcut panelleri takıyorlar diyordu buradaki arkadaşlar. Note 9s için iki farklı panel var biri huaxing diğeri tianma bendeki huaxing mesela ama tianma ile bariz renk ve sıcaklık farkı var bl kilidini daha önce açmışsanız evet farkedilebiliyor ancak çoğu zaman garanti firması tarafından yapılıp geri gönderilen cihazlara da tanık olmuştum bir gönderin servise gelecek yanıta göre hareket edin derim hocam.
Huaxing daha iyi değil mi ?

Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Eee ne yapacağım hocam 2 ayda ghost screen mi olur dikkat ederek kullandım bir de. Belki de garantiden geldikten sonra oldu bilmiyorum arka kapağı açmışlar çünkü. Evofonedan telefonlar 2 haftadan önce gelmiyor bir de. Kabul etmeyecekler tüketici hakem heyeti vs uzayacak gidecek ne yapsam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huaxing daha iyi değil mi ?

Huaxing daha iyi diyorlar ama ekran renk tonu farklılıkları var tianma ile. Tianma daha bi beyaza kaçarken Huaxing az biraz sarımtrak renge kaçıyor iki farklı panele sahip 9s'i yan yana koyunca fark bariz belli oluyordu çok sorun değil benim açımdan fakat ekran paneli huaxing ile değişip gelir ise şayet renk farklılığı dikkatinizi çekecektir. Gerçi 9 proda iki farklı panelmi kullanılıyor yoksa tek tip panelmi kullanılıyor onu bilemiyorum.

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Huaxing daha iyi diyorlar ama ekran renk tonu farklılıkları var tianma ile. Tianma daha bi beyaza kaçarken Huaxing az biraz sarımtrak renge kaçıyor iki farklı panele sahip 9s'i yan yana koyunca fark bariz belli oluyordu çok sorun değil benim açımdan fakat ekran paneli huaxing ile değişip gelir ise şayet renk farklılığı dikkatinizi çekecektir.
Yeterki sarımtırak olsun hocam yaa ekrana o kadar takılsam gider amoled alırdım. Benim için önemli olan oyun , performans ve şarj gerisi hiç önemli değil. İlk garantiye gittiğinde de bl kilidi açıktı ama o zaman yazılımsal sorunu vardı o yüzden ellerine yapışmaz yapıp gönderdiler diye düşünüyorum. İş ekran değişimi olunca bence kırk takla atacaklar. Umarım kabul edilir ekran değişimi yapılır ve huaxing olur tek temennim bu , telefondan çok memnunum ama bu ghost screen bütün hevesimi kırdı

Oyla:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Yeterki sarımtırak olsun hocam yaa ekrana o kadar takılsam gider amoled alırdım. Benim için önemli olan oyun , performans ve şarj gerisi hiç önemli değil. İlk garantiye gittiğinde de bl kilidi açıktı ama o zaman yazılımsal sorunu vardı o yüzden ellerine yapışmaz yapıp gönderdiler diye düşünüyorum. İş ekran değişimi olunca bence kırk takla atacaklar. Umarım kabul edilir ekran değişimi yapılır ve huaxing olur tek temennim bu , telefondan çok memnunum ama bu ghost screen bütün hevesimi kırdı

Teknoloji şans işi hocam belli olmuyor geçmiş olsun umarım ekran değişiminiz yapılır.

Oyla:
Üst Alt