Yardım Note 9 Pro cihazımın cızırtı sorunu

fivefirst

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.4
Telefon Modeli
Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yaklaşık 2 gün önce babamı aradığımda sesimin cızırtılı gittiğini söyledi daha sonrasında aramayı kapatıp ses kayıt uygulaması ile ses kayıt ettim ortam sessiz olmasına rağmen sadece aşırı yüksek şekilde cızırtı kayıt ediyor kablolu kulaklıkla görüşmelerimi yapıyorum ama her zaman mümkün olmuyor mikrofonum durduk yere arızalanmış olabilir mi sıvı teması olmadı kesinlikle ( not : kablosuz kulaklığımla kayıt ettiğim sesleri kablosuz kulaklığımda dinlediğim zaman cızırtısız geliyor fakat aynı sesi kulaklık devre dışı iken dinlediğim de cızırtı geliyor aynı zamanda hoparlörün bozuk olmasına karşı şarkı da açtım şarkı dinlerken çok net geliyor ses )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 2 gün önce babamı aradığımda sesimin cızırtılı gittiğini söyledi daha sonrasında aramayı kapatıp ses kayıt uygulaması ile ses kayıt ettim ortam sessiz olmasına rağmen sadece aşırı yüksek şekilde cızırtı kayıt ediyor kablolu kulaklıkla görüşmelerimi yapıyorum ama her zaman mümkün olmuyor mikrofonum durduk yere arızalanmış olabilir mi sıvı teması olmadı kesinlikle ( not : kablosuz kulaklığımla kayıt ettiğim sesleri kablosuz kulaklığımda dinlediğim zaman cızırtısız geliyor fakat aynı sesi kulaklık devre dışı iken dinlediğim de cızırtı geliyor aynı zamanda hoparlörün bozuk olmasına karşı şarkı da açtım şarkı dinlerken çok net geliyor ses )
Az önce test ettim kablosuz kulaklığım takılı iken bile sesi telefon üzerindeki mikrofondan kayıt ediyor hala anlamış değilim kayıtı kablosuz kulaklıktan dinlerken cızırtı gelmiyor telefondan dinlerken cızırtı geliyor ah xaomi güvendik sana beni ikinci kez madur ettin ;(

Son düzenleme:

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Cihazın mikrofonunda sorun olabilir hocam.

Ek olarak cihazda güncelleme yaptiniz mi yakin zamanda ?

Oyla:

fivefirst

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
1
Cihazın mikrofonunda sorun olabilir hocam.

Ek olarak cihazda güncelleme yaptiniz mi yakin zamanda ?
Hayır hocam güncelleme yapmadım aniden oldu ve bazen biriyle konuşurken karşı tarafa cızırtılı gidiyor nazende yankılı gidiyor cihazımın garantisi devam ediyor garantiye göndermeyi düşünüyorum

Oyla:

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hayır hocam güncelleme yapmadım aniden oldu ve bazen biriyle konuşurken karşı tarafa cızırtılı gidiyor nazende yankılı gidiyor cihazımın garantisi devam ediyor garantiye göndermeyi düşünüyorum
Kesinlikle gönderin bozulmuş olabilir

Oyla:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42

Az önce test ettim kablosuz kulaklığım takılı iken bile sesi telefon üzerindeki mikrofondan kayıt ediyor hala anlamış değilim kayıtı kablosuz kulaklıktan dinlerken cızırtı gelmiyor telefondan dinlerken cızırtı geliyor ah xaomi güvendik sana beni ikinci kez madur ettin ;(
Bunun marka veya telefon ile alakası yok. Elektronik tamamen şans işi. Garantisi varsa gönderin teknik servise. Eğer yazılımsal olduğunu düşünüyorsanız da teknik servisten bilgi alabilirsiniz. Eğer garantisi yoksa BL kilidi de açıkça farklı romlar deneyerek test edebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt