- Adım
- Alper
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.0.4
- Telefon Modeli
- Note 9 Pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Yaklaşık 2 gün önce babamı aradığımda sesimin cızırtılı gittiğini söyledi daha sonrasında aramayı kapatıp ses kayıt uygulaması ile ses kayıt ettim ortam sessiz olmasına rağmen sadece aşırı yüksek şekilde cızırtı kayıt ediyor kablolu kulaklıkla görüşmelerimi yapıyorum ama her zaman mümkün olmuyor mikrofonum durduk yere arızalanmış olabilir mi sıvı teması olmadı kesinlikle ( not : kablosuz kulaklığımla kayıt ettiğim sesleri kablosuz kulaklığımda dinlediğim zaman cızırtısız geliyor fakat aynı sesi kulaklık devre dışı iken dinlediğim de cızırtı geliyor aynı zamanda hoparlörün bozuk olmasına karşı şarkı da açtım şarkı dinlerken çok net geliyor ses )

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Az önce test ettim kablosuz kulaklığım takılı iken bile sesi telefon üzerindeki mikrofondan kayıt ediyor hala anlamış değilim kayıtı kablosuz kulaklıktan dinlerken cızırtı gelmiyor telefondan dinlerken cızırtı geliyor ah xaomi güvendik sana beni ikinci kez madur ettinYaklaşık 2 gün önce babamı aradığımda sesimin cızırtılı gittiğini söyledi daha sonrasında aramayı kapatıp ses kayıt uygulaması ile ses kayıt ettim ortam sessiz olmasına rağmen sadece aşırı yüksek şekilde cızırtı kayıt ediyor kablolu kulaklıkla görüşmelerimi yapıyorum ama her zaman mümkün olmuyor mikrofonum durduk yere arızalanmış olabilir mi sıvı teması olmadı kesinlikle ( not : kablosuz kulaklığımla kayıt ettiğim sesleri kablosuz kulaklığımda dinlediğim zaman cızırtısız geliyor fakat aynı sesi kulaklık devre dışı iken dinlediğim de cızırtı geliyor aynı zamanda hoparlörün bozuk olmasına karşı şarkı da açtım şarkı dinlerken çok net geliyor ses )
Son düzenleme: