Yardım Note 9 pro çi̇nce ki̇li̇t ekrani geldi̇ ve açilmiyor (lr.Team)

Tylol_Hot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tylol
Cihazım
Mi Note 9 Pro
Konular
1
Merhaba,

Yurtdışı kayıtlı olarak aldığım Xiaomi Note 9 Pro telefon bu sabah güncelleme yapmamı istedi, o ekrana tıkladığımda telefon kapanıp, Çince bir kilit ekranı (ilk önce bir LR.TEAM yazısı çıktı) açıldı. Ekran tuşları çalışmıyor. Kapatmaya çalışıyorum, yine aynı ekran geliyor. Ne yapmalıyım?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Hocam yeniden başlattığınızda büyük ihtimal twrp ekranına girmiş cihaz güç tuşuna 10-15 saniye basılı tutun.

Smra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semra
Cihazım
Redmi not 9
Konular
0
Merhaba,

Yurtdışı kayıtlı olarak aldığım Xiaomi Note 9 Pro telefon bu sabah güncelleme yapmamı istedi, o ekrana tıkladığımda telefon kapanıp
Merhaba,

Yurtdışı kayıtlı olarak aldığım Xiaomi Note 9 Pro telefon bu sabah güncelleme yapmamı istedi, o ekrana tıkladığımda telefon kapanıp, Çince bir kilit ekranı (ilk önce bir LR.TEAM yazısı çıktı) açıldı. Ekran tuşları çalışmıyor. Kapatmaya çalışıyorum, yine aynı ekran geliyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba ben nesrin benim telefonunda aynı şey oldu siz telefonunuza ne yaptınız çince yazı gelince

, Çince bir kilit ekranı (ilk önce bir LR.TEAM yazısı çıktı) açıldı. Ekran tuşları çalışmıyor. Kapatmaya çalışıyorum, yine aynı ekran geliyor. Ne yapmalıyım?