Yardım Note 9 pro arama kaydı nasıl alınır ?

Bestboot

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Best
Cihazım
Note
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
Note9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Red mi note 9 pro da arama kaydını kaliteli düzgün alabilecegim bir uygulama var mı cuba ve acr yi denedm karşı tarafın sesi gelmiyor kullanan memnun kalan varmıdır

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Red mi note 9 pro da arama kaydını kaliteli düzgün alabilecegim bir uygulama var mı cuba ve acr yi denedm karşı tarafın sesi gelmiyor kullanan memnun kalan varmıdır
Rom yüklemek en sağlıklısidir. Kaydeden program bulsanız bile mikrofondan kayıt yapacaktır bu da kötü kalite demek

Oyla:

Bestboot

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Best
Cihazım
Note
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 9 pro telefonum romda sıkıntı yaşar mıyım hangi rom u atabilirm memnun kalirmiyim miu ve android güncellemeleri geldiğinde yapabilirmiyim yardımcı olur musunuz bu konuda

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Kimse kullanmıyor mu arama kaydını
Kardeşim ben sırf o lanet google uygulamalarından kurtulmak için eu roma geçtim hatta cihazı hard brick yaptım ama istediğimi eld ettim bende arama kaydı takıntılıyım eu roma geçtim herşey orjinal xiomi uygulaması kafam rahat arama kaydı için kullandığınız hiç Bir uygulamadan orjinal romdaki kayıt kadar verim alamazsınız o tarz programlarla idsre edecekseniz mecbur

Oyla:

Bestboot

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Best
Cihazım
Note
Konular
2
Kardeşim ben sırf o lanet google uygulamalarından kurtulmak için eu roma geçtim hatta cihazı hard brick yaptım ama istediğimi eld ettim bende arama kaydı takıntılıyım eu roma geçtim herşey orjinal xiomi uygulaması kafam rahat arama kaydı için kullandığınız hiç Bir uygulamadan orjinal romdaki kayıt kadar verim alamazsınız o tarz programlarla idsre edecekseniz mecbur
Hocam performans ısınma batarya problemi yaşadiniz mi birde sadece arama kaydı fark imi var güncellemeler gelir mi ve onerdiginiz rom linkini atma şansınız var mı nasıl yapabilirim rom u son olarak tel yurt dışı kayıtlı bu bir sıkıntı teşkil eder mi kayıt ettirdim aldığım yerden

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam performans ısınma batarya problemi yaşadiniz mi birde sadece arama kaydı fark imi var güncellemeler gelir mi ve onerdiginiz rom linkini atma şansınız var mı nasıl yapabilirim rom u son olarak tel yurt dışı kayıtlı bu bir sıkıntı teşkil eder mi kayıt ettirdim aldığım yerden
Hocam rom kurulumu sıkıntılı bir iştir daha önce yapmadıysanız tavsiye etmiyorum perfonmans batarya hersey mükemmel eu rom genel itibariyle üst düzey bir rom zaten sürekli güncellenir yurt dışı kayıtlı cihaza rom atarsanız imeiniz silinebilir bence hiç kurcalamayın siz araştırmaya devam edin illaki düzgün çalışan bir uygulama bulursunuz

Oyla:

Bestboot

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Best
Cihazım
Note
Konular
2
Hocam rom kurulumu sıkıntılı bir iştir daha önce yapmadıysanız tavsiye etmiyorum perfonmans batarya hersey mükemmel eu rom genel itibariyle üst düzey bir rom zaten sürekli güncellenir yurt dışı kayıtlı cihaza rom atarsanız imeiniz silinebilir bence hiç kurcalamayın siz araştırmaya devam edin illaki düzgün çalışan bir uygulama bulursunuz
Peki hocam bu tür bir sıkıntı ile karşılaşmadan hangi rom u onerirsiniz kullandiginiz rom un dili Türkçe mi gene

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Peki hocam bu tür bir sıkıntı ile karşılaşmadan hangi rom u onerirsiniz kullandiginiz rom un dili Türkçe mi gene
Eu romda 29 dil var türkçede var evet hocam çok zor yurt dışı cihazlar sıkıntılı imei uçabilir her türlü rom root twrp işlemlerinde

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Eu romda 29 dil var türkçede var evet hocam çok zor yurt dışı cihazlar sıkıntılı imei uçabilir her türlü rom root twrp işlemlerinde
Twrp açılır wipe yapılır ve rom yüklenir.
Siz de bir sıkıntı olmuş

Oyla:
Üst Alt