Yardım Note 9 pro ahize sorunu

ADLMedia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adil ÖZDEN
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yaklaşık 2 aydır kullandığım note 9 pro cihazımda bugün aniden ahizeden ses gelmemeye başladı telefonu kapatıp açtığımdada sorun düzelmedi *#*#6484#*#* ile de deneyip bi sorun olduğunu teyitledim sanırım sıkıntı yazılımsal çünkü cihaz ne bir darbeye maruz kaldı ne de sıvı teması oldu ayrıca cihazda telefon servislerini durdurdum ve verileri temizledim. Bu sorunu daha önce yaşayan varsa nasıl çözdüğünü söyliyebilirmi? Olmazsa yarın miui 11 e geri dönücem çünkü (not cihaz miui12 sürümünde ve tüm güncellemeler yapılmış durumda)

ADLMedia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adil ÖZDEN
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 2 aydır kullandığım note 9 pro cihazımda bugün aniden ahizeden ses gelmemeye başladı telefonu kapatıp açtığımdada sorun düzelmedi *#*#6484#*#* ile de deneyip bi sorun olduğunu teyitledim sanırım sıkıntı yazılımsal çünkü cihaz ne bir darbeye maruz kaldı ne de sıvı teması oldu ayrıca cihazda telefon servislerini durdurdum ve verileri temizledim. Bu sorunu daha önce yaşayan varsa nasıl çözdüğünü söyliyebilirmi? Olmazsa yarın miui 11 e geri dönücem çünkü (not cihaz miui12 sürümünde ve tüm güncellemeler yapılmış durumda)
Yardım edicek kimse yok mu?

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam cihazın kilidi açıksa baska rom deneyin yada eger yurt içi garantili cihaz ise cihazın iç ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlama yapın

Oyla:

ADLMedia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adil ÖZDEN
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazın kilidi açıksa baska rom deneyin yada eger yurt içi garantili cihaz ise cihazın iç ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlama yapın
Cihaz türkiye garantili o yüzden rom yükleme konusunda endişeliyim ve ayrıca bugün gün içinde cihazı sıfırladın sonuç yine aynı olmazsa yarın garantiye vericez

Oyla:
Üst Alt