Yardım Note 9 pro 60 FPS sorunu

Caner27

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.7
Telefon Modeli
Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba . Cihazım Note 9 pro .ilk sıralarda pubg oyununda 60 FPS le oynadığım telefon şuan 45 FPS in üstüne çıkmıyor bunun sebebi ne olabilir acaba lütfen bilen birisi yardım etsin yoksa telefonu kırıp tövbe etmeyi düşünüyorum bu telefonlara ..

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Merhaba . Cihazım Note 9 pro .ilk sıralarda pubg oyununda 60 FPS le oynadığım telefon şuan 45 FPS in üstüne çıkmıyor bunun sebebi ne olabilir acaba lütfen bilen birisi yardım etsin yoksa telefonu kırıp tövbe etmeyi düşünüyorum bu telefonlara ..
En yüksek ayarlarda oynuyosunuz demi

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Hiç bu arada güncelleme yaptınız mı telefonda?

Oyla:

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
Note 9 Pro Gfx Tool Olmadan Sabit 60 Fps Vermez Zaten. Aşırı Yüksek Kare Hızı 45 Fps. Kare Hızı (Aşırı) Seçmen Gerek O Seçeneği'de Oyunda Görmek İçin Gfxtool Uygulaması ile Çözebilirsin.

Oyla:

Caner27

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bu arada güncelleme yaptınız mı telefonda?
Evet güncelleme var demişti arkadaşım yaptım bu sorun teşkil etmiş olabilir mi eğer öyleyse bir çözüm varmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 9 Pro Gfx Tool Olmadan Sabit 60 Fps Vermez Zaten. Aşırı Yüksek Kare Hızı 45 Fps. Kare Hızı (Aşırı) Seçmen Gerek O Seçeneği'de Oyunda Görmek İçin Gfxtool Uygulaması ile Çözebilirsin.
Hocam ilk başlarda sabitti hatta videolarını izleyip öyle almaya karar vermiştim ne olduysa bu son güncellemeler sonrası oldu sanırım

Evet güncelleme var demişti arkadaşım yaptım bu sorun teşkil etmiş olabilir mi eğer öyleyse bir çözüm varmı acaba

Hocam ilk başlarda sabitti hatta videolarını izleyip öyle almaya karar vermiştim ne olduysa bu son güncellemeler sonrası oldu sanırım
Şuan aşırı butonu gfx olmadan da aktif bu arada akıcı - aşırı yüksekte oynuyorum

Oyla:
Üst Alt