Yardım Note 9 Pro 12.0.5 Neden Gelmedi

AnılBhdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1 .0
Telefon Modeli
Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar telefonumda 12.0.1 güncellemesi mevcut arkadaslarımda 12.0.5 var bana neden güncelleme gelmiyor.

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
12.0.5 almıyacak mı yani telefonum. Telefon güncelleme araştırma sebebim ahizeden az ses gelmesi güncellemeden sonra oldu bu sorunda
Rakamlar kafanızı karıştırıyor doğal olarak. Xiaomi bu konu da evlere şenlik :)

Bakın arkadaşlarınızdaki 12.0.5 güncellemesi büyük ihtimalle Android 10 sürümü üzerine Miui 12 kurulu... Sizin cihaz ise Android 11 üzerine Miui12 kurulu.
O sondaki 5 rakamı zaten güvenlik güncellemeleri oluyor genelde. Çok içerik/görsel değişiklik sağlayan güncellemeler değiller. Umarım anlatabildim.

( İşin kihayesi muhtemelen şu. Android 10 (A10) Miui 12 (M12) ile telefonun yazılım kodu 12.0.1 oldu. Sonra gelen ara küçük güncellemelerle bu rakam 5 oldu yani 12.0.5... Daha sonra A11 geldi ve bu rakam başa sararak 12.0.1 oldu. Siz sondaki rakama göre benim versiyon eski diye düşünmeyin :) )

Oyla:

AnılBhdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Rakamlar kafanızı karıştırıyor doğal olarak. Xiaomi bu konu da evlere şenlik :)

Bakın arkadaşlarınızdaki 12.0.5 güncellemesi büyük ihtimalle Android 10 sürümü üzerine Miui 12 kurulu... Sizin cihaz ise Android 11 üzerine Miui12 kurulu.
O sondaki 5 rakamı zaten güvenlik güncellemeleri oluyor genelde. Çok içerik/görsel değişiklik sağlayan güncellemeler değiller. Umarım anlatabildim.

( İşin kihayesi muhtemelen şu. Android 10 (A10) Miui 12 (M12) ile telefonun yazılım kodu 12.0.1 oldu. Sonra gelen ara küçük güncellemelerle bu rakam 5 oldu yani 12.0.5... Daha sonra A11 geldi ve bu rakam başa sararak 12.0.1 oldu. Siz sondaki rakama göre benim versiyon eski diye düşünmeyin :) )
Şimdi anladım cok teşekkür ederim kolay gelsin.

Oyla:
Üst Alt