Yardım Note 8pro şarjı varken ekran kırılmış gibi kapanıyor. Yavaş şarjla bi süre sonra açılıyor.

eonur23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
2
Telefonun şarjı %40 seviyesindeyken birden telefon kapandı. Ekran kırıkmış gibi çizgiler belirdi. Tuş kombinasyonlarını denedim olmadı. Yavaş şarj eden bir şarj aletiyle bi süre şarja bırakınca telefon kendiliğinden açıldı. Bir süre sonra yine aynı sorun oldu. Cihaz 2 buçuk yıllık, normalde şarjı 12saatten fazla gidiyordu oyunda 4 saati geçiyordu. Sizce sorun yazılımsal bir sorun mu? Yoksa batarya ömrü bitmeye yakın bataryanın mı değişmesi lazım. Not: Telefon direk kapanmıyor ekranda çizgiler belip kapanıyor.

eonur23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
2
Hocam güncelleme yapdinizmi?
Hangi sürüm kullaniyorsunuz ?
Güncellemeleri periyodik olarak yapıyorum. Şu an son sürümde ektra yazılım yükleme apk vs hiç bişey yapmadım. Şimdi batarya değişimine verdim bakalım sonuç ne olacak.

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Güncellemeleri periyodik olarak yapıyorum. Şu an son sürümde ektra yazılım yükleme apk vs hiç bişey yapmadım. Şimdi batarya değişimine verdim bakalım sonuç ne olacak.
Yetkili servise durumu izah edip verdiyseniz sorun çözülür tekrar geçmiş olsun.

Oyla:

eonur23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
2
Batarya değişimi gerçekleştirdik malesef sorun devam ediyor. Şarjdan çıkarttık bir kaç dk içinde tekrar kapandı.

Oyla:
Üst Alt