Soru Note 8 Volte Sorunu

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Bugün Türk Telekom a sms yoluyla volte servisini açmak istedim fakat bana şu şekilde sms geldi fakat veri kullanırken 4.5g etkin hattımda yardımcı olabilir misiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

baalzebuub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timuçin
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Hocam yaklaşık 20 gündür bu Volte Vowifi işleriyle uğraşıyorum Turk Telekom yine hiçbir şeyi beceremediği gibi bu sistemini de becerememiş ve hiçbir şekilde Volte kapalıysa aktive olmuyor. Online işlemlerden görsellerle destekli şikayet yazmama rağmen bana cihazınız Note 8 ve Volte desteği bulunmuyor ancak Vowifi kullanabilirsiniz gibi gerzekçe bir cevap yazmışlar. Bir cihazım N8P iki Volte desteği kendi sayfalarında dahi belirtilmiş ki bulunuyor ve üç Volte açık olmadan Vowifi kullanılamaz. Bu şirketi de mi amca oğlu dayı kızı klavyeye basıyorsan gel çalış moduna soktular bilmiyorum ama vasıfsız eleman çok. Zar zor bu pazartesi teknik desteğe bağlandım ve orda bir hanımefendi Volte açılması için şikayet oluşturdu ertesi gün sabah sorununuz çözülmüştür mesajı ile tekrar Volte kullanmaya başladım. Diğer cihazlara falan takıp denemenize hiç gerek yok hiçbir şekilde aktive olmuyor artık öyle hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp teknik desteğe bağlanmak istiyorum deyin ve Volte için şikayet açın.

Oyla:

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Hocam yaklaşık 20 gündür bu Volte Vowifi işleriyle uğraşıyorum Turk Telekom yine hiçbir şeyi beceremediği gibi bu sistemini de becerememiş ve hiçbir şekilde Volte kapalıysa aktive olmuyor. Online işlemlerden görsellerle destekli şikayet yazmama rağmen bana cihazınız Note 8 ve Volte desteği bulunmuyor ancak Vowifi kullanabilirsiniz gibi gerzekçe bir cevap yazmışlar. Bir cihazım N8P iki Volte desteği kendi sayfalarında dahi belirtilmiş ki bulunuyor ve üç Volte açık olmadan Vowifi kullanılamaz. Bu şirketi de mi amca oğlu dayı kızı klavyeye basıyorsan gel çalış moduna soktular bilmiyorum ama vasıfsız eleman çok. Zar zor bu pazartesi teknik desteğe bağlandım ve orda bir hanımefendi Volte açılması için şikayet oluşturdu ertesi gün sabah sorununuz çözülmüştür mesajı ile tekrar Volte kullanmaya başladım. Diğer cihazlara falan takıp denemenize hiç gerek yok hiçbir şekilde aktive olmuyor artık öyle hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp teknik desteğe bağlanmak istiyorum deyin ve Volte için şikayet açın.
Hocam valla geçmiş olsun uzun bir yoldan geçmişsiniz.
Ancak yakın bir tarihte volteyi
Dün de vowifiyi başka telefona takarak çalıştırdım.
Ve test ettim sorunsuz

Oyla:

baalzebuub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timuçin
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Hocam valla geçmiş olsun uzun bir yoldan geçmişsiniz.
Ancak yakın bir tarihte volteyi
Dün de vowifiyi başka telefona takarak çalıştırdım.
Ve test ettim sorunsuz

Hocam olaylar çok karışık cihaz üzerinden Telefon bilgileri kısmına girdiğimde şekilde göründüğü üzere togglelar donuk ve kapalı iken Volte çalışıyor. Vowifi için iPhone X'e takıp aktive etmeyi denedim ancak çalışmıyor 5555 servisi. Yalnızca talebiniz alınmıştır şeklinde bir mesajla cevap kalıyor. Çözüm için halen tarafıma dönüş yapılmadı 3 gündür. Taahhüt olayını geçtim yıl sonunda yurtdışına çıkacağım için hat taşıma da yapmak istemiyorum çünkü yani hatta taahhütlü tarifeler haricinde cazip bir teklif yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-25-15-51-22-178_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-07-25-15-51-22-178_com.android.settings.jpg
    394 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Hocam olaylar çok karışık cihaz üzerinden Telefon bilgileri kısmına girdiğimde şekilde göründüğü üzere togglelar donuk ve kapalı iken Volte çalışıyor. Vowifi için iPhone X'e takıp aktive etmeyi denedim ancak çalışmıyor 5555 servisi. Yalnızca talebiniz alınmıştır şeklinde bir mesajla cevap kalıyor. Çözüm için halen tarafıma dönüş yapılmadı 3 gündür. Taahhüt olayını geçtim yıl sonunda yurtdışına çıkacağım için hat taşıma da yapmak istemiyorum çünkü yani hatta taahhütlü tarifeler haricinde cazip bir teklif yok
talebiniz alınmıştırdan sonra bana 1 dk içinde aktif edilmiştir sms geldi

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam online işlemlere girince böyle gösteriyor açmaya çalıştığımda ise uyumlu değildir diyor illa müşteri hizmetlerini arayacağım

Son düzenleme:
Oyla:

baalzebuub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timuçin
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam online işlemlere girince böyle gösteriyor açmaya çalıştığımda ise uyumlu değildir diyor illa müşteri hizmetlerini arayacağım
Hocam dediğim gibi direkt teknik desteğe bağlantı isteyin ilk açan operatörler pek işe yaramıyor

Oyla:
Üst Alt