Yardım Note 8 Şebeke yok

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Hocam size ayıplı ürün vermişler iade seçeneğniz varsa iade edin. Dediğim gibi anakart üzerinde direnç değiştirilecek. Biraz işlem ve masraf var bu cihazda.
Haklısınız hocam bu 2. Oldu diğer alıdığım cihazda ayıplı cihazdır flaşı açılmıyordu değiştirdik bunu verdi bu da ayıplı çıktı

Şimdi ise dediğim olay oldi sim onayı kendi kendine geldi fakat açılmıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20210122_005420.jpg
    IMG_20210122_005420.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 5

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Haklısınız hocam bu 2. Oldu diğer alıdığım cihazda ayıplı cihazdır flaşı açılmıyordu değiştirdik bunu verdi bu da ayıplı çıktı

Şimdi ise dediğim olay oldi sim onayı kendi kendine geldi fakat açılmıyor
Hocam cihazda kusur var tamiri mümkün ama neden siz uğraşırıp masraf edeceksinizki. Note 8 lerde nfc olmaz bu arada. Ayarlar / telefon hakkında / tüm özelliklerden model numarasının son harfine bakın G dir muhtemelen global bu cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ddr vandor samsung olanlar genelde hindistan olur.
Hocam ddr vendor samsung global de olur çinde. Hint model cihazlar board id 1.19.0 oluyor genelde ama Bu cihaz global zaten yüksek ihtimal. Biz uzaktan umt kullanırız ama umt ile factory id persist yazarak yada eng rom kurularak düzelir ama board id direnç değişmeden düzelmez malesef..

feritim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
18
Hocam cihazda kusur var tamiri mümkün ama neden siz uğraşırıp masraf edeceksinizki. Note 8 lerde nfc olmaz bu arada. Ayarlar / telefon hakkında / tüm özelliklerden model numarasının son harfine bakın G dir muhtemelen global bu cihaz.

Hocam ddr vendor samsung global de olur çinde. Hint model cihazlar board id 1.19.0 oluyor genelde ama Bu cihaz global zaten yüksek ihtimal. Biz uzaktan umt kullanırız ama umt ile factory id persist yazarak yada eng rom kurularak düzelir ama board id direnç değişmeden düzelmez malesef..
Evet bord id sonradan gordum malesef mecbur id direnç degisicek.bana gelen hindistan cihazlarinin hepsi ddr vandor samsung geldi.bibara ne surunduk be step 1 step 2 perişan:)

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Evet bord id sonradan gordum malesef mecbur id direnç degisicek.bana gelen hindistan cihazlarinin hepsi ddr vandor samsung geldi.bibara ne surunduk be step 1 step 2 perişan:)
Hocam tamir yaptırsak ne kadar maliyet çıkar

ataaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atakan
Konular
0
Factory id unknow buna sebeke gelmez.isin kotu kismi samsung cipli olmasi malesefki burdan kimse yardimci olamaz sana umt dongle ihtiyacin var.cihaz unlock mu?

Board id olup factory id olmayan bir sürü qcn deneyip sonuç alamayan arkadaşlara ufak bir tüyo umt qcfire den advence flasher sekmesinden connect yapın persist seçeneğini işaretleyin önce erase selected programı kapatın tekrar açın connect yapın sonra üzerindeki sürüm hangisi ise o yazılımdan persist seçin ve flash selected yapın düzelecektir.
hocam nasıl yapılacağını tam anlatır mısın? teşekkürler.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
H.kadioglu çok net söylemiş zaten, siz neden uğraşıp para veresiniz kusurlu ürün için? Iade edin gitsin.. Tabi böyle bir imkanınız yoksa bilemem.. Geçmiş olsun.

Üst Alt