Yardım Note 8 Şebeke ve Wifi Yok

Berkyyww

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
XioamiNote8Pro
Konular
6
Merhabalar Anneme Ait Note 8 model telefon var telefonu yeniden başlattım ve sim card i okumuyor hizmet yok diyor ve Wifi açılmıyor açma tuşuna bastığımda ayarlar yanıt vermiyor diyor telefon uzun süredir açık ve bu sürenin öncesinde güncelleme yapmış bende uzun süredir açık olduğunu görünce yeniden başlatmak istedim bu sorunlarla karşılaştım çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?

halidyigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halid
Cihazım
Mı 10 lite 5G
Meslek
Ekip üyesi
Konular
17
Merhabalar Anneme Ait Note 8 model telefon var telefonu yeniden başlattım ve sim card i okumuyor hizmet yok diyor ve Wifi açılmıyor açma tuşuna bastığımda ayarlar yanıt vermiyor diyor telefon uzun süredir açık ve bu sürenin öncesinde güncelleme yapmış bende uzun süredir açık olduğunu görünce yeniden başlatmak istedim bu sorunlarla karşılaştım çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?
Öncelikle mi flash ile rom atın ondan sonra sorun çözülmezse buraya yazın

Berkyyww

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
XioamiNote8Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Rom yükleme ile şebeke ve wifi düzelmez. Zaten hali hazırda cihazda rom mevcut.. Zaten durup dururken yazılım bozulmaz ama donanım bozulabilir. Sizin sorununuz donanımsal bir sorun. Garanti varsa garantiye gönderin. Yoksa sağlam bir tamirciye verin bir incelesin. Genelde bu tür sorunlar pek tamir olmaz. garantidende kullanıcı hatası diye döner..

halidyigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halid
Cihazım
Mı 10 lite 5G
Meslek
Ekip üyesi
Konular
17
Mi flashla rom atarken bl kilidini açmak zorunda mıyız cihaz yurtiçi Türkiye'den alinma
Global rom yükleme de Bootloader kilidi açık olmak zorunda değil bazı istisnalar dışında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi flashla rom atarken bl kilidini açmak zorunda mıyız cihaz yurtiçi Türkiye'den alinma
İnşallah sorun donanımsal değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hakan usta donanımsal diyorsa vardır bir bildiği. Sen yine de romu yükle bakalım düzelecek mi düzelmezse servise verin

Zort-sama

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZORT
Cihazım
Redmi note 5
Konular
25
IMEI silinmiş olabilir kontrol ettiniz mi?

epoolture

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erhan
Cihazım
samsung s4
Konular
0
Merhaba arkadaşlar bende de aynı sorun var çözemedim.Tamirci de çözemedi sorunu.

cerenbx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Hizmet yok diyor cihaz, sizin söylediğiniz gibi olsaydı servis yok yazardı
merhabalar tıpatıp aynı sorundan muzdaribim telefon yurtdısı girisli ama bende de hizmet yok yazıyor, imei sorgulattıgımda da imei gözükmüyor ne yapmam gerrk

Üst Alt