Soru Note 8 Şaşırtıcı Şarj Problemi

mustafa_oztekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Merhaba
Note 8, MIUI 11.0.8 kullanıyorum. Bakanlığın uygulamasını maske şifresi almak için yükledim. Uygulama konum ve Bluetooth servislerini kullandığı için yoğun enerji tüketiyor bunu biliyordum. Zaten ilk gece telefonun şarjı 80 90 seviyesinde yattım. Sabah kalktığımda ise 60 civarına düşmüştü. Uygulamayı kaldırdım ama bu sorun hala devam ediyor. Normalde 8 9 saat arası ekran süresi alırken uygulamayı kaldırdıktan sonra 2 kez şarj döngüsü geçmesine rağmen 4 saat civarı alıyorum. Yüklü olmayan bir uygulamanın şarj tüketmesi kulağa çok saçma geliyor ama bu esnada başka herhangi bir uygulama da yüklemedim. Sistem güncellemesi de yapmadım. Bu süreçte buna sebep olabileceğini düşündüğüm uygulama güncellemelerini tamamen kaldırdım. Telefon durduk yerde bile neredeyse 5 dakikada bir %1lik şarj yiyor. En son çare telefonu sıfırlamak gibi görünüyor. Bu uygulama veya değil buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Ayarlardan konum ve aynı ayar içinde tarama ayarlarının açık olup olmadığına bakabilir misiniz ?

Oyla:

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
Benimde pil istatistiği boyle sizce bu normal mi bende o uygulamayi yuklemistim kaldirdim..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

mustafa_oztekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Global romdasınız sanırım garantiniz yoksa eu rom u deneyin
Evet global. Garanti var. Root işinden de anlamıyorum malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlardan konum ve aynı ayar içinde tarama ayarlarının açık olup olmadığına bakabilir misiniz ?
Hocam ayarlarım hep böyleydi benim. Konumu sadece navigasyon kullanınca açıyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

mustafa_oztekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
2 gün önce tekrar fabrika ayarlarına döndüm. 3 farklı sim kart ile kullandım sorun devam ediyor. Sim kart takılı değilken sorun yok. Ama sim kart takılı iken ekran süresi 4 saat civarı. Yatmadan önce %100 veya 99 olan şarj gündüz uyandığımda % 15-20 arası azalmış oluyor ki bu esnada internet de kapalı ve bu esnadan sonra da kendiliğinden kapanmaya başladı telefon. Bu da yeni çıktı malesef. Araya sokağa çıkma yasağı ve bayram tatili girdiği için telefonu bayramdan sonra servise göndereceğim. Evofone'a telefon gönderen var mı daha önce?

Oyla:
Üst Alt