Yardım Note 8 Pro'ya Endonezya ya da Hint Rom Kurulumu + Root Ücreti Karşılığı Yaptırmak İstiyorum.

recepkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep Kaya
Cihazım
Redmi 5 Prime
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6.0 (PGGMIXM)
Telefon Modeli
Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Daha önce benzer başlığı root için açmıştım fakat Bootlocker meselesi nedeniyle 1 hafta bekleyince konu kenarıda kaldı. Vakit sorunu yaşayarak çalışıyorum... Konu hakkında bilgileri okusam da brick olma endişesi ile cesaret edemeyip, zamansızlık nedeniyle hep erteleyip duruyorum.

Sakarya'da ikamet ediyorum. Sakarya, Kocaeli ya da İstanbul Anadolu yakasında bunu geldiğim taktirde gün içinde yapıp teslim edebilecek arkadaşlar varsa geri dönüş bekliyorum.

Arkadaşlar profesyonel işim oto elektroniği, nasıl ki bir çoğunuz elektronikten anlasanız bile aracınızın beyninde sorun olduğunda bir oto elektronikçisine gidecekseniz; ben de bu konuda profesyoneline yaptırmak istiyorum. Herkes bildiği ve profesyonel olduğu işi yapmalı düşüncesindeyim... Lütfen başlıklara yönlendirmeyin. Samimiyetimle söylüyorum kişisel hayatıma bile vakit ayıramıyorum. Buna hiç ayırabilecek pozisyonda değilim fakat ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olacak ama konuyu görememiş arkadaşlar varsa görenler iletsin.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cihazınız piyasadaki en kurcalanmaması gereken cihazlardan birisi olduğu için, bulacağınız kişinin özelikle Note 8 Pro 'nun ne olduğu hakkında iyi bir bilgiye sahip olması gerekmektedir. Bu telefon alıp kullanmak içindir. Root, Rom işlerine gelecek bir cihaz değil.

Oyla:

recepkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep Kaya
Cihazım
Redmi 5 Prime
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telkine değil çözüme ihtiyacım var... Yapıldığını forumda görüyorum, bir profesyonelden yardım istiyorum. Çözüm arayışındayım, öğüt değil.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Telkine değil çözüme ihtiyacım var... Yapıldığını forumda görüyorum, bir profesyonelden yardım istiyorum. Çözüm arayışındayım, öğüt değil.
Siz ilk önce konuşma şeklinizi düzeltseniz çok iyi olur chatin_62 hocam doğru söylüyor cihazınızın brick olma ihtimali çok yüksek

Oyla:

ahmetturkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
7
Endonezya romu yuklemek basit. Hos guzel. Sikinti yok. Fakat twrp ile root atmak baya tehlikeli. 2 defa sistemi tamamiyle sifirlayip root atmama ragmen 3 gun dayandi.3-4 gun icerisinde telefon kendi kendine donuyo.nmecbur kapatip acman lazim. Ve acinca kendini twrpye atiyo. Ben bayadir ugrasiyorum ama saglam bi root bulamadim. Yakinda cikartirlar diye dusunuyorum.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Böyle bir üsluba cevap vermek bile hata ama yine de yazayım. Ben sizin iyiliğiniz için yazdım, yaptıracağınız kişiyi dikkatli seçin diye. O kişiyi iyice araştırın ki telefonu elinize vermesin diye. Madem bu kadar çok biliyorsunuz burada ne arıyorsunuz? Buyurun o zaman size çözüm arayışınızda başarılar dilerim.

Oyla:

recepkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep Kaya
Cihazım
Redmi 5 Prime
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chatin_62
bakın başlık açarken de demişim: aracınızın beyni "brick" olursa bana gelirsiniz, ben telefon için profesyonel arıyorum ki "brick" olmasın. yarın aracınıza yazılım yapsam "pardon kardeş beyin brick oldu arabanı kullanamayacaksın" diyemem. hesap sorarsın. keza çevremde yazılım atarken araç beynini brick edenler mevcut. onları da ayağa kaldırıyorum. işimin profesyoneliyim.

burada ne arıyorum? güzel soru... bir profesyonel olarak "profesyonel"den yardım istiyorum. doğru yere geldiğimi düşündüm bunun için! ama üslup savunması veriyorum :)
Üslubumda "net" ve "ne istediğini bilir" olmak dışında bir şey olduğunu sanmıyorum... küfür mü etmişim? hakaret mi etmişim? "öğüde ihtiyacım yok" sözünden nasıl bir üslupsuzluk çıktı anlamak mümkün değil... koca koca insanlarız. konuştuğumuz şeye bak.

ben , aynı kendim gibi, alanında profesyonel ve bu cihazı brick yapmadan bana sonuç odaklı çözüm sunabilecek birini arıyorum.
cihazımla yapılabilecek şeyler hakkında fikir için tekrar tekrar teşekkür ederim...

işime yarayacak bir cevap gelmiş
ahmetturkan
cevabınız için sonsuz teşekkürler. root opsiyonunu atlayıp direkt olarak rom seçeneği üzerinden buna bakacağım demektir.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
chatin_62
bakın başlık açarken de demişim: aracınızın beyni "brick" olursa bana gelirsiniz, ben telefon için profesyonel arıyorum ki "brick" olmasın. yarın aracınıza yazılım yapsam "pardon kardeş beyin brick oldu arabanı kullanamayacaksın" diyemem. hesap sorarsın. keza çevremde yazılım atarken araç beynini brick edenler mevcut. onları da ayağa kaldırıyorum. işimin profesyoneliyim.

burada ne arıyorum? güzel soru... bir profesyonel olarak "profesyonel"den yardım istiyorum. doğru yere geldiğimi düşündüm bunun için! ama üslup savunması veriyorum :)
Üslubumda "net" ve "ne istediğini bilir" olmak dışında bir şey olduğunu sanmıyorum... küfür mü etmişim? hakaret mi etmişim? "öğüde ihtiyacım yok" sözünden nasıl bir üslupsuzluk çıktı anlamak mümkün değil... koca koca insanlarız. konuştuğumuz şeye bak.

ben , aynı kendim gibi, alanında profesyonel ve bu cihazı brick yapmadan bana sonuç odaklı çözüm sunabilecek birini arıyorum.
cihazımla yapılabilecek şeyler hakkında fikir için tekrar tekrar teşekkür ederim...

işime yarayacak bir cevap gelmiş
ahmetturkan
cevabınız için sonsuz teşekkürler. root opsiyonunu atlayıp direkt olarak rom seçeneği üzerinden buna bakacağım demektir.
İşte ben de diyorum ki herkes bu işi yapacağını söyleyecek. Yapacak kişiyi iyi tanıyın, araştırın diyorum. Bu telefon diğer Xiaomi telefonlarına benzemez. Telefon tamircisiyim diyenlerin yüzde 90'ı telefonu brick edecek. Dikkatli olun diye sizi uyarıyorum. Bakın siz de ne güzel yazmışsınız "keza çevremde yazılım atarken araç beynini brick edenler mevcut. onları da ayağa kaldırıyorum. işimin profesyoneliyim." diye. Bunu yapanlar da araç beyni tamircisi değil mi? Ama onlar iyi araştırmadan yaptırmışlar ve beyinler brick olmuş. Sonuçta size gelmiş. Bunda da öyle olup ta telefonuzu brick edip o halde bu işin gerçek profesyonelime gitmeyin istedim. Ama siz öğüde ihtiyacım yok diye cevap yazdınız. Ne diyeyim ki daha.

Oyla:
Üst Alt