Yardım Note 8 Pro YURT İÇİ - Flash sonra imei gitti.

Blackrain054

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.5.8 kararlı - begonia
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler, arkadaşım bir şey yapmadığını söylüyor ama cihazı bana verdiğinde batarya işareti çıkıyordu, ara sıra açılır gibi olup kapanıyordu. wipe data yapmış recoveryden %3 civarı kesilip işlem tamamlandı yazısı gelmiş, yine açılmamış cihaz. Ben de burdaki rehberlere göre cmd ile global rom attım. Cihaz açıldı dm-verity hatası verdi, ayarlardan güncelleme yaptıktan sonra o sorunda ortadan kalktı. Ama şebeke yok *#06# yapınca hiç bir şey gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. 4 yıllık telefon kutusu duruyor dedi ama faturası yok.

Blackrain054

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Yine de teşekkür ederim, sağ olun.
İnternetteki komutların dışında farklı bir komut satırı ile cmd ile modem dosyası olduğunu düşündüğüm dosyayı yazdırdım. Bu kez sorunsuz geçti. Cihaz açıldı fakat durum aynı demek ki sorun ( emin olmamak ile birlikte ) modem ile ilgili değil. Benim işimi görmedi ama sadece modem dosyası eksik olan arkadaşlar yazdırmak isterse diye söyleyeyim, minimal adb kurulu olan klasöre modem dosyasını attım, ve ekte görüldüğü gibi komutladım. Sorunsuz yazdı. Ben, bizim cihazdaki sorun ne bilmiyorum tabi hala o ayrı mesele :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetteki komutların dışında farklı bir komut satırı ile cmd ile modem dosyası olduğunu düşündüğüm dosyayı yazdırdım. Bu kez sorunsuz geçti. Cihaz açıldı fakat durum aynı demek ki sorun ( emin olmamak ile birlikte ) modem ile ilgili değil. Benim işimi görmedi ama sadece modem dosyası eksik olan arkadaşlar yazdırmak isterse diye söyleyeyim, minimal adb kurulu olan klasöre modem dosyasını attım, ve ekte görüldüğü gibi komutladım. Sorunsuz yazdı. Ben, bizim cihazdaki sorun ne bilmiyorum tabi hala o ayrı mesele :)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-12-17 173842.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-17 173842.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:
Üst Alt