Yardım Note 8 Pro Yansıt ve Kablosuz Ekran Problemi

HanSolo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Xiaomi mı 5s
Konular
6
Merhabalar, yaklaşık 1,5 ay önce redmi note 8 pro aldım. Cihazımda ekran yansıtma özelliği çalışmıyordu, miui 12 bekleyeyim düzelir dedim belki fakat yine düzelmedi yine aynı problem mevcut. Bu problemi yaşayan varsa ve nasıl çözüm bulduysa anlatabilir mi? Yeni cihazı garantiye de göndermek istemiyorum, napacağım şaşırdım, aynı tv ye mi 8 lite ve redmi 8a ile bağlanıyorum fakat redmi note 8 pro ile bağlanamıyorum.

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
Bu sorun bende de var, önceden bağlanabiliyordum fakat Deodex rom ve MIUI 12 Endonezya romlarını denedim hiçbirinde çözüm bulamadım.

Oyla:

rsipahi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
recep
Cihazım
redmi note 7 pr
Konular
0
Bende note7 pro yu yansıtamıyorum

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Bluetooth kapalı deneyin. Note8pro karda Bluetooth wifi sinyalini düşürüyor buda bağlantıya etki ediyor.

Oyla:

emre9229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Merhabalar, yaklaşık 1,5 ay önce redmi note 8 pro aldım. Cihazımda ekran yansıtma özelliği çalışmıyordu, miui 12 bekleyeyim düzelir dedim belki fakat yine düzelmedi yine aynı problem mevcut. Bu problemi yaşayan varsa ve nasıl çözüm bulduysa anlatabilir mi? Yeni cihazı garantiye de göndermek istemiyorum, napacağım şaşırdım, aynı tv ye mi 8 lite ve redmi 8a ile bağlanıyorum fakat redmi note 8 pro ile bağlanamıyorum.
Bende de aynı problem vardı. Poco x3 pro kullanıyorum. Problemi geri bildirimden yazdım. Konumu (gsp) açarak bağlanılabileceğini söylediler. Garip gelecek ama, denedim, bağlandı.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt