Yardım note 8 pro surekli reboot ekraninda kaliyor

ezrail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 8
Konular
13
hayirli bayramlar arkadaslar. cihaza rom yuklerken yanlislikla mi flashta lock isaret olan kisimi degismeyi unutmusum su anda cihaz surekli bu ekrana atiyor ve o kirmizi uyariyi veriyor. galiba yetkili bi hesaptan unlock etmemiz sonra tekrar stock rom yuklememiz gerekecek. lakin yetkili hesabi olan biri varmi tanidiginiz ..yada ne yapmam gerekiyor duzeltebilmek icin ?

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1590328554916.jpg
    FB_IMG_1590328554916.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 17

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
hayirli bayramlar arkadaslar. cihaza rom yuklerken yanlislikla mi flashta lock isaret olan kisimi degismeyi unutmusum su anda cihaz surekli bu ekrana atiyor ve o kirmizi uyariyi veriyor. galiba yetkili bi hesaptan unlock etmemiz sonra tekrar stock rom yuklememiz gerekecek. lakin yetkili hesabi olan biri varmi tanidiginiz ..yada ne yapmam gerekiyor duzeltebilmek icin ?
kullandığınız mi hesabıyla açılması gerekiyor
connect mi assistan seçtiğinizde ne çıkıyor

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bootloader kapanmış hocam geçmiş olsun. Zenex hocamda var yetkili hesap

Oyla:

ezrail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hovam cihaz lock oldu tekrardan onun için hiç bişey yapılamıyor şu anda sadece yetkili hesapla kaldırılması gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam iletişime geçtim lakin yetkili hesap yokmuş heralde onda .

Oyla:
Üst Alt