Soru NOTE 8 PRO Stabil ve batarya konusunda öneri rom

erkan5515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xxxx
Cihazım
note8
Konular
3
Merhaba cihazım şuan global 12.0.5 sürümünde ve custom ya da editlenmiş romlardan birine geçmeyi düşünüyorum. Daha öncesinde redmi note 7 cihazımda eu rom kullandım ama batarya konusunda beni hiç mutlu etmedi geri stock roma dönmek zorunda kalmıştım.
NOTE 8 PRO cihazım için rom kullananlar tavsiyelerini ve önerilerini aktarabilir mi acaba?
Sürekli rom değiştiren birisi değilim.

erkan5515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xxxx
Cihazım
note8
Konular
3
istediğiniz romu tarif edin rom önereyim yöneticilerden bile fazla rom denemiş olabilirim :D
şanslı günümdeyim vay canına :D. Miui arayüz sahibi olsa benim için kullanış olarak daha iyi olur çünkü yıllardır kullanıyorum saf androidi unuttum. Nfc ıvır zıvır hataları olmayan stock rom gibi stabil custom rom gibi uzun pil ömürlü bir şeyler arıyorum umarım bulurum. Mtk olunca makas iyice daralmış durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saçma olabilir ama ben global rom'u tavsiye ediyorum MIUI 12.0.3 kullanıyorum batarya ve performans konusunda memnunum çok oyun oynarsam 9 saat eğer normal kullanırsam 10 saat ekran süresi alıyorum performans baya iyi bence ama daha da iyi performans verebilir bilmiyorum aldığımda MIUI 12.0.2 de idi büyük ihtimalle 12 ye temiz kurulum yaptılar her konuda şansız iken nasıl telefonda global rom da güldüm bilmiyorum belki gerçekten temiz kurulum yapınca iyi performans veriyordur ya da ben çok şanslıyım bilemedim
12.0.5 global kullanıyorum ama reklamlar falan artık sıkmaya başladı birçok çalışan gereksiz uygulama var arka planda. Arındırılmış bir rom arıyorum.

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
neresinde hocam ben 6 yıl sapancada bulundum
allahın unuttuğu yer var bilir misiniz camili tarafı

şanslı günümdeyim vay canına :D. Miui arayüz sahibi olsa benim için kullanış olarak daha iyi olur çünkü yıllardır kullanıyorum saf androidi unuttum. Nfc ıvır zıvır hataları olmayan stock rom gibi stabil custom rom gibi uzun pil ömürlü bir şeyler arıyorum umarım bulurum. Mtk olunca makas iyice daralmış durumda

12.0.5 global kullanıyorum ama reklamlar falan artık sıkmaya başladı birçok çalışan gereksiz uygulama var arka planda. Arındırılmış bir rom arıyorum.
mıuı olarak deodex var hocam önerebileceğim derseniz klasik android arayüzü ama bol özelleştirme pil süresi stabilite hız istiyorum bildirim çubuğuna kadar değişmek istiyorum başka rom önereyim

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Saçma olabilir ama ben global rom'u tavsiye ediyorum MIUI 12.0.3 kullanıyorum batarya ve performans konusunda memnunum çok oyun oynarsam 9 saat eğer normal kullanırsam 10 saat ekran süresi alıyorum performans baya iyi bence ama daha da iyi performans verebilir bilmiyorum aldığımda MIUI 12.0.2 de idi büyük ihtimalle 12 ye temiz kurulum yaptılar her konuda şansız iken nasıl telefonda global rom da güldüm bilmiyorum belki gerçekten temiz kurulum yapınca iyi performans veriyordur ya da ben çok şanslıyım bilemedim
Diğer romları denediniz mi?

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam twrp yok cihazda üşengeçlik mi desem hiç uğraşmadım memnun olduğum için twrp olsa belki degistirirdim şu anlık memnunum ilerde belki değiştiririm
Diğer romları denemediginiz için global rom iyi geliyordur size muhtemelen

Oyla:

erkan5515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xxxx
Cihazım
note8
Konular
3