Yardım Note 8 Pro sensör sorunu

Muhammet5757

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Xaomi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 11.0.4
Telefon Modeli
Xaomi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumda sorunlar var. Sarjı kendi kendine bir anda bitiyor. Kendi kendine bildirim sesi çıkartıyor fakat arka plan da da bildirim yok öyle çok uygulamam da yok benim. Kendi kendine titriyor . Birisi ile konuştuğumda ekran kapanmıyor bazen bazen kapanıyor sensörde sorun var. Daha 5 aylık cihaz düştüğüm duruma bak sanki ikinci el Samsung almış gibiyim. Uygulamalar arası geçişte donuyor . Kasıyor . Telefonum bir de xaomi note 8 pro 128gb keşke almasaydım!!!!!!!

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
45
Kurallar gereği önce başlığı düzeltin hepsini büyük yazmayın.Pil geçmişini kontrol edin aşırı güç tüketen uygulamalar varsa kontrol altına alın sonra verilerinizi yedeklerip hard reset yapın (imei işlemi gördüyse son aşamada dikkat edin)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Telefonumda sorunlar var. Sarjı kendi kendine bir anda bitiyor. Kendi kendine bildirim sesi çıkartıyor fakat arka plan da da bildirim yok öyle çok uygulamam da yok benim. Kendi kendine titriyor . Birisi ile konuştuğumda ekran kapanmıyor bazen bazen kapanıyor sensörde sorun var. Daha 5 aylık cihaz düştüğüm duruma bak sanki ikinci el Samsung almış gibiyim. Uygulamalar arası geçişte donuyor . Kasıyor . Telefonum bir de xaomi note 8 pro 128gb keşke almasaydım!!!!!!!
Cihazı nerden aldınız hocam ? garantili mi ?

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Bende de gram kasma donma saçma sapan pil tüketimi sensör hatası vs hiç yok. Büyük ihtimal sorunlarınız rom kaynaklı. Hangi romu kullanıyorsunuz şuan?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Muhammet5757

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Xaomi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ankara'dan aldım hocam cihaz garantili.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı nerden aldınız hocam ? garantili mi ?
Ankara'dan aldım hocam cihaz garantili

Kurallar gereği önce başlığı düzeltin hepsini büyük yazmayın.Pil geçmişini kontrol edin aşırı güç tüketen uygulamalar varsa kontrol altına alın sonra verilerinizi yedeklerip hard reset yapın (imei işlemi gördüyse son aşamada dikkat edin)
Aşırı güç tüketen uygulamalar yok. Telefonda ne uygulama varsa onlar var. Sadece bazı sosyal medya ve mesajlaşma uygulaması var. Zaten kendi uygulamalarından dolayı böyle sorun yaşıyorsam neden koydular bu uygulamaları?

Bende de gram kasma donma saçma sapan pil tüketimi sensör hatası vs hiç yok. Büyük ihtimal sorunlarınız rom kaynaklı. Hangi romu kullanıyorsunuz şuan?

Hocam hiç anlamam telefondan hangi rom hiç bilmiyorum nasıl bakacağım tarif ederseniz size söyleyeyim

Son düzenleme:
Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Ankara'dan aldım hocam cihaz garantili.

Ankara'dan aldım hocam cihaz garantili

Aşırı güç tüketen uygulamalar yok. Telefonda ne uygulama varsa onlar var. Sadece bazı sosyal medya ve mesajlaşma uygulaması var. Zaten kendi uygulamalarından dolayı böyle sorun yaşıyorsam neden koydular bu uygulamaları?

Hocam hiç anlamam telefondan hangi rom hiç bilmiyorum nasıl bakacağım tarif ederseniz size söyleyeyim
Ayarlar / telefon hakkında, bu kısmı atsanız yeterli.

Oyla:

Muhammet5757

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Xaomi note 8 pr
Konular
1