Yardım Note 8 Pro Root İşlemini Ücreti Karşılığında Yapabilecek Kişi Arıyorum

recepkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep Kaya
Cihazım
Redmi 5 Prime
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.2
Telefon Modeli
Note 8 Pro 128 Gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar...
Çok uzatmadan direkt konuya gireceğim.
Bundan önceki telefonum redmi 5 a prime'dı. işimi çok gördü fakat yetersiz gelmeye başladı. model yükseltme kararı aldım. dolayısıyla tercihim note 8 pro oldu.
telefonu alalı 3 hafta oldu ama son 4 gündür kullanıyorum. hem de zerre keyif ve haz alamadan. sebebini de hepiniz biliyorsunuz. telefon kayıt özelliği olmaması. ki bu benim işimde çok kritik.

Bootloader unlock olayını dahi yapamıyorum hata kodu aldığım için ve işin başka tarafı var ki : buna ayırabilecek vaktim maalesef yok.

Bu işlemi yapabilecek Sakarya veya çevre illerde bir telefoncu var ise çok işimi görür. Sakarya'da ise direkt iş yerine bırakabilirim. Çevre illerde ise erken belirlenen günde erken vakitte gelip işlem sonuna kadar bekleyip dönebilirim zira tekrar git gel yapmak sıkıntı olur.

Yardım edebilecek arkadaşlar olursa şimdiden teşekkür ediyorum.

dipnot: root'u özellikle istiyorum. kayıt için zannedersem rom değişimi yeterli oluyormuş. çok okuyamadım. ama root ve beraberinde gelen özgürlüğe de ihtiyacım var. ayrıca mevcut versiyonda root ile kamera ve mesaj aplikasyonunu silip xiaomi telefon aplikasyonunu kurup sisteme gömüp devam etmek (eğer tutarsa) daha kolay ve kullanışlı gibime geliyor. daha önce farklı bir telefonumda benzer bir işlem yaptığım için en kısa yol bu gibi görünüyor bana. tabii ki takdir profesyonellerin.

recepkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep Kaya
Cihazım
Redmi 5 Prime
Konular
4
CraweL hocam teamla çömezmiyiz arkadaşın işini
hocam öyle sevinirim ki...
yarın öbürgün aracınızda bir elektronik sorun olursa onda da ben sonuna kadar destek olurum. :) yeter ki şu işim çözülsün.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootlocker için 1 hafta süre verildi...
O açıldıktan sonra eğer yapamazsam (en azından bootlocker açılmış olduğu için) ücreti ile yapabilecek arkadaşlar varsa desteklerinden memnun olurum...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-27-23-37-29-229_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-12-27-23-37-29-229_com.android.settings.jpg
    425 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt