Yardım Note 8 Pro Rom Önerisi ?

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
30
Merhabalar. İlk xiaomi deneyimim olan Redmi Note 8'de bir öneriyle aşağıdaki romu kullandım ve oldukça memnun kaldım. Şimdi note 8 proya geçtim. Stabil çalışan, hızlı, pil optimizasyonu iyi olan vb. özelliklere sahip bir rom önerebilir misiniz ? Teşekkürler..

Rusya endonezya hindistan global... romlar gördüm. Bunların aralarındaki fark nedir ?

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
30
Custom rom kullanacaksanız şu romu öneririm : MIUI 12.5 Repack by greeshan
Hocam greeshan 12.0.4 kullanıyorum 1 ay kadar oldu 12.5a geçmeli miyim avantajları var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reklam için çözüm basit
ayarlar- bağlantı ve paylaşım. -özel DNS yazan yere girin.
Özel DNS sağlayıcısı seçip adres satırına dns.adguard.com
yazın.
Hocam bunu bir aya yakın kullandım baya memnundum ardından internet paketi yaptım ve mobil ağ üzerinden internet erişimim inanılmaz derecede zayıftı en son bu Dns sebebiyle olduğunu tahmin ettim ve tahminim doğru çıktı. Dns i kaldırdım ve internet erişimim artık var sizde de benzer sıkıntılar oldu mu ?

Son düzenleme:
Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Hocam greeshan 12.0.4 kullanıyorum 1 ay kadar oldu 12.5a geçmeli miyim avantajları var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu bir aya yakın kullandım baya memnundum ardından internet paketi yaptım ve mobil ağ üzerinden internet erişimim inanılmaz derecede zayıftı en son bu Dns sebebiyle olduğunu tahmin ettim ve tahminim doğru çıktı. Dns i kaldırdım ve internet erişimim artık var sizde de benzer sıkıntılar oldu mu ?
DNS konusunda Ben memnunum bir sıkıntı görmedim.

Oyla:
Üst Alt