Yardım Note 8 pro pubg kasma sorunu

Baki Kaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12 global
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. Cihazımda sonradan oluşan bir sıkıntı 6 aylık cihaz ilk 4 ay sıkıntısız pubg de 60 FPS cok rahat bir şekilde oynayabiliyodum video dahi cekebiliyodum fakat son 2 aydır değil video cekmek 60 FPS dahi zor görüyorum. Cihazı sıfırladım işe yaramadi yardimci olabilecek varsa sevinirim.

Baki Kaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
cihacın geliştirici seceneklerini aktif edip, ayarlar uzerınden grafik ve arka plan kernel uygulama ayarlarını degıstırın sorun duzelecektır
Sürücü seçeneklerinden oyun sürücüsünü denedim bişey degismedi varsayilana dondum yine ayni grafik ve kernel uygulama ayarları tam olarak ne oluyo açıklar mısınız.

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Bizde kullandik hocam onu asirida bile 60 almıyordu smdi sen onceden baska bi rom kurupta baska bi rom kurarsan ilk romun vendoru global ise 60 fps alir hocam ama globalken orjinalde bende yukledim almadi hocan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha senin cihaz oyle denk gelmis olabilir fakat ben millete böyle boyle anlatim yappda aldiriyordum
Hocam neyini anlamadınız ki o cihaz 60 FPS direk destekliyor ve oynatıyor rom felan değiştirmeden alın sıfır ve deneyin artık ne diyim.

Sürücü seçeneklerinden oyun sürücüsünü denedim bişey degismedi varsayilana dondum yine ayni grafik ve kernel uygulama ayarları tam olarak ne oluyo açıklar mısınız.
Öncelikle son sürümü yeniden indirin. Son sürümü yeniden indirmek için güncelleme kısmına geldiğinizde üstte 3 nokta var oraya tıkladığınızda en son paketi indir der o kısımdan indirebilirsiniz. Daha sonra pubg yi silin yeniden yükleyin bide öyle deneyin hocam.

Oyla:

Baki Kaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Hocam neyini anlamadınız ki o cihaz 60 FPS direk destekliyor ve oynatıyor rom felan değiştirmeden alın sıfır ve deneyin artık ne diyim.

Öncelikle son sürümü yeniden indirin. Son sürümü yeniden indirmek için güncelleme kısmına geldiğinizde üstte 3 nokta var oraya tıkladığınızda en son paketi indir der o kısımdan indirebilirsiniz. Daha sonra pubg yi silin yeniden yükleyin bide öyle deneyin hocam.
Denerim hocam sagolun yardiminiz icin.

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70

Hocam bana anlatma bende diyorum ki bendede desteklemedi diyorum bazi insanlarn cihazi desteklemiyor ondan bahsediyorum

Telefonum zaten suan o degil k30 var 90 fps direk desteklyr

Akici ve en yuksek asiri alin hocam oyun surucusu olsun ve suan ne rom kullaniyorsaniz deoxed kullanyrsaniz stock romun vendor flashlayin yeniden direk 60 alirsiniz bende de boyle olmustu bunu cogu insana yaptim 60 olmayaanlarin kine

Oyla:

Selim6767

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim şirin
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Cihazımda sonradan oluşan bir sıkıntı 6 aylık cihaz ilk 4 ay sıkıntısız pubg de 60 FPS cok rahat bir şekilde oynayabiliyodum video dahi cekebiliyodum fakat son 2 aydır değil video cekmek 60 FPS dahi zor görüyorum. Cihazı sıfırladım işe yaramadi yardimci olabilecek varsa sevinirim.
Kardeşim aynısı bende de olmuştu bunu yaparak çözüme ulaştım. Ayarlar -telefon hakkında- güncelleme menüsü -3 noktaya tıkla en son paketi indirip hard reset ile tele format attim.. İstersen hard reset yapmadan oyunu silip tekrar kurarakta deneyebilirsin.pupg ye büyük güncelleme geldiği zaman oyunu silip tekrar yüklemen de fayda olacaktır.

Oyla:

Baki Kaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Kardeşim aynısı bende de olmuştu bunu yaparak çözüme ulaştım. Ayarlar -telefon hakkında- güncelleme menüsü -3 noktaya tıkla en son paketi indirip hard reset ile tele format attim.. İstersen hard reset yapmadan oyunu silip tekrar kurarakta deneyebilirsin.pupg ye büyük güncelleme geldiği zaman oyunu silip tekrar yüklemen de fayda olacaktır.
Hard reset olayı nasıl oluyor hocam. Telefonu yeni sıfırladım bi onu da deneyim

Hocam bana anlatma bende diyorum ki bendede desteklemedi diyorum bazi insanlarn cihazi desteklemiyor ondan bahsediyorum

Telefonum zaten suan o degil k30 var 90 fps direk desteklyr

Akici ve en yuksek asiri alin hocam oyun surucusu olsun ve suan ne rom kullaniyorsaniz deoxed kullanyrsaniz stock romun vendor flashlayin yeniden direk 60 alirsiniz bende de boyle olmustu bunu cogu insana yaptim 60 olmayaanlarin kine
Rom olayindan pek anlamam da telefonun stok hâli hocam.

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Denerim hocam sagolun yardiminiz icin.
Hatta eu bet
Hard reset olayı nasıl oluyor hocam. Telefonu yeni sıfırladım bi onu da deneyim

Rom olayindan pek anlamam da telefonun stok hâli hocam.
Hard reset yap.belki duzelir.hocam vendoru anca alismistir olabilir

Hatta eu bet

Hard reset yap.belki duzelir.hocam vendoru anca alismistir olabilir
Mi hesabini oturum kapat ekran kilidini kapat yani kaldir . Telefonu kapat ses açma+power tusuna basili tut ekran gelince power tusunu birak digerine basili tutmaya devam et sonra main menü diye bir yer gelecek orda yazar zaten reset diye ses kisma tusuyla in asagi onun uzerine gel power tusuna bas yes felan gelirse yes e bas sonra telefonun fabrika ayarlarina döner. Herseyin silinir bunu unutma

Oyla:

Baki Kaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3

Hocam çok sağolun son guncellemeyi tekrardan indirdim oyunu sildim yükledim duzeldi. Çok teşekkür ediyorum.

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63

temiz kurulum yapıp yani telefonu sıfıralyın derim ve yukarıdakini uygulayın bu aralar 2 3 kişide duydum note 8 pro kasıyor felan diyorlar

Oyla:

Baki Kaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3

temiz kurulum yapıp yani telefonu sıfıralyın derim ve yukarıdakini uygulayın bu aralar 2 3 kişide duydum note 8 pro kasıyor felan diyorlar
yok hocam telefonla alakalı bir sıkıntı yok sadece oyunda oyleydi onu da cozduk sayenizde. Yardımlarınız ıcın teşekkur ederim.

Oyla:
Üst Alt