- Adım
- Kayserili
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 7
Herkese iyi forumlar. Telefonlar ile aram yok ne yazık ki. Daha çok bilgisayar üzerine bilgim olduğu için bazı şeyleri sormak istiyorum. Elimde Note 8 Pro var. Cihaza imei atılmış. Bu cihazı sıfırlayacaktım fakat imei gidecek büyük ihtimal. Burada konusunu açmıştım bir arkadaş bana bu konunun linkini attı;
Bu konuda ki arkadaş tgz uzantılı dosya üzerinden gösteriyor. Yine bu konuda verdiği rom indirme sitesinden sadece zip şeklinde iniyor. İndirdiğim dosyada bu;
V12.5.8.0.RGGMIXM
Bunu kurmak istiyorum ama sanırım bu şekilde kurulmayacak. İmei gitmesin diye bu şekilde yapmamı önerdiler bu yöntem ile gitmiyor dediler ama bu şekilde de kuramıyorum sanırım. İmei silinmeden bu şekilde rom kurma yöntemi var mı acaba yada bu linkini attığım konuda ki şekilde kurmama yardımcı olabilirmisiniz? Cihaz hiç sıfırlanmamış tamamen sıfırlayıp kullanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...
forum.miuiturkiye.net
Bu konuda ki arkadaş tgz uzantılı dosya üzerinden gösteriyor. Yine bu konuda verdiği rom indirme sitesinden sadece zip şeklinde iniyor. İndirdiğim dosyada bu;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
V12.5.8.0.RGGMIXM
Bunu kurmak istiyorum ama sanırım bu şekilde kurulmayacak. İmei gitmesin diye bu şekilde yapmamı önerdiler bu yöntem ile gitmiyor dediler ama bu şekilde de kuramıyorum sanırım. İmei silinmeden bu şekilde rom kurma yöntemi var mı acaba yada bu linkini attığım konuda ki şekilde kurmama yardımcı olabilirmisiniz? Cihaz hiç sıfırlanmamış tamamen sıfırlayıp kullanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.