- Adım
- Emre Can
- Cihazım
- Sony Xperia Z5
- Meslek
- Coğrafya Öğretmeni
- Konular
- 4
KapKaranlık bir ortamda ana kamera ile fotoğraf çekerken sol alt taraf mor pixeller çıkıyor gündüz fotoğraflarında çıkmıyor ya da belli olmuyor. Gcam ile de çıkıyor. Bir de macro kamera ile her yerinde çıkıyor macro olduğu için olabilir ama ana kamerada olması garip. Video çekerken daha az çıkıyor. Önceden gcam denediğim için karanlıkta fotoğraf çekmiştim böyle bir sorun yoktu. Diğer kameralarda sorun yok. Yazılımsal mı donanımsal mı sorun? Android 9 son versiyondayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bundan bir ay önce bir video çekmiştim siyah alanda çok az belli oluyor fark edilmeyecek şekilde fotoğraflarda da aşırı karanlık değilse fark edilmeyecek seviyesi. Sorun ufak ama etkisi artabilir mi bilmiyorum .Tek derdim keşke bu olsa. Saygılar.KapKaranlık bir ortamda ana kamera ile fotoğraf çekerken sol alt taraf mor pixeller çıkıyor gündüz fotoğraflarında çıkmıyor ya da belli olmuyor. Gcam ile de çıkıyor. Bir de macro kamera ile her yerinde çıkıyor macro olduğu için olabilir ama ana kamerada olması garip. Video çekerken daha az çıkıyor. Önceden gcam denediğim için karanlıkta fotoğraf çekmiştim böyle bir sorun yoktu. Diğer kameralarda sorun yok. Yazılımsal mı donanımsal mı sorun? Android 9 son versiyondayım.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: