- Adım
- Cenk
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 8
Note 8 pro cihaza, malum islemi yaptıktan sonra, eğer cihaz global varyantsa, bu cihaza eng rom'dan sonra, global rom attıktan sonra, boot kilidini kapatırsam, cihazın bir daha unlock edilemeyecegi söyleniyor. ben tekrar unlock etmek istemiyorum. cihaz sonsuza kadar boot kilidi kapalı kalabilir bu benim icin sorun degil cunku saglam bir numara yazıldı ve cihaz da imha edildi diyelim.
Bu durumda sormak istedigim 2 şey var
1) Boot kilidi kapandıktan sonra, cihaza yazılan numara silinir mi ya da cihaz brick olur mu kilit kapandıktan sonra rom sorunsuz boot eder mi? cihaz cin varyantı degil global cihaz
2) Boot kilidi kapandıktan sonra, sanki orjinal cihaz gibi normal bir sekilde güncellestirme alınır mı ve yüklenen güncellestimeler yazılan numarayı bozar mı?
Bu durumda sormak istedigim 2 şey var
1) Boot kilidi kapandıktan sonra, cihaza yazılan numara silinir mi ya da cihaz brick olur mu kilit kapandıktan sonra rom sorunsuz boot eder mi? cihaz cin varyantı degil global cihaz
2) Boot kilidi kapandıktan sonra, sanki orjinal cihaz gibi normal bir sekilde güncellestirme alınır mı ve yüklenen güncellestimeler yazılan numarayı bozar mı?